Bu jakta sistem sıfır noktası yok.
Şasesi zaten şase ile irtibatlı.
Şase kablosunu bağlamaya gerek yok.
Hırlama olursa plastik jaklardan al derim.
HAA NOT:
HOP koruma devresi benim tasarladığım devre ise bu amaca uygun bağlantı olacaktı.
orada görülen 3 adet headerlerden hangisi kısa devre ise o kısa devreyi sök ve switcten gelen iki kabloyu oraya irtibatla.
İşte budur. Çok doğru anlatmışsın.Ayrıca dizüstü bilgisayar ile de güzel netice veriyor. Tabi onboard ses kartları ne kadar netice verebilirse.İlk bilgisayar aldığım zaman Sound Blaster AWE64 ses kartı taktırmıştım.1250 liralık bilgisayarın 250 lirası ses kartıydı.Güzel karttı bence.2000 yılında topladığım PC ye AUDIGY SE takmıştım.Ancak yıllar geçtikçe işletim sistemleri değiştikçe sürücü sorunları baş gösteriyor .Her ne kadar güncelleme olsa da bir süre sonra yeni güncelleme gelmiyor.Sıkıntılar başlıyor.Mesela müzik çalarken çıt çıt sesler geliyor.Artık PC yi nostalji olarak ara sıra kullanıyorum.
Ne yazık ki kalite malzeme bulma konusu beni de yakıyor.Aslında gerekli kaliteli malzemeleri bulabileceğime inansam ,orjinal mi ,sahte mi stresi yaşamayacağımı bilsem kaliteli bir pre ampli yapmak isterim.Mutlaka yaparken de bir çok yeni kazanımlar elde edinillir.Hatta bu konuyu size danıştığımda 24 bit 192kHz örnekleme ile hiç aklıma gelmeyen bir detayı anlattığınızda öğrenmiş oldum.Mesela youtube da Audiophile müzik yayınlıyorlar.Evet dinlerken diğerlerinden daha farklı duyuluyor.Ama gerçekten öylem mi,yoksa ticari mi?Dediğiniz gibi ticari olasılığı daha ağır basıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?