Peki diğer değerler burada önemlimidir?Oflu lnk562 lnk 562dir.belki564 veya 566 aynı işi görebilir. Lnknin yerine ne top nede uln veya başka şey olmaz
Diğer değer ler dediğin ne? Zaten bu linki ben verdim sana.Peki diğer değerler burada önemlimidir?
Bunu satan sadece bir iki yer var.
Bu da biri
https://karakoyelektronik.com/entegre-opamp/lnk562pn-dip-8b-entegre-devre-72196
3x falan yazıyor ya, onu dedim.Diğer değer ler dediğin ne? Zaten bu linki ben verdim sana.
Onların önemi yok, 50-70 ₺ sınırı birçok sitede var buna Karaköy de dahil3x falan yazıyor ya, onu dedim.
Diğer konuda sen vermişsin evet.
Zaten bundan başka bir yerde daha satılıyor ama onda 70tl alt limit var.
Öyle bir uyarı vermedi, denemek için sipariş geçtim, siparişi aldı, onay alınmadı ama sistemden hata almadım.Onların önemi yok, 50-70 ₺ sınırı birçok sitede var buna Karaköy de dahil
Bunların hiç şakası yok. Ne aradılar ne sordular, direk yolladılar ürünüOnların önemi yok, 50-70 ₺ sınırı birçok sitede var buna Karaköy de dahil
Belanı mı arıyorsun, biz sipariş veririz gelmez, sana geldi şikayet ediyorsun. Tak yerine işin görülsünBunların hiç şakası yok. Ne aradılar ne sordular, direk yolladılar ürünü
Ekli dosyayı görüntüle 82886
Yok belamızı aramıyoruzda, sistemlerini eleştirdim biraz.Belanı mı arıyorsun, biz sipariş veririz gelmez, sana geldi şikayet ediyorsun. Tak yerine işin görülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?