LS XGT Hızlı Sayıcı

droll

Üye
Katılım
14 Mar 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
LS XGT serisi XGK-CPUE plc'nin hızlı sayıcı modülü olan XGF-HO2A ile hızlı sayıcı programı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı.
teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışalım.Sorununuz tam olarak nedir?Modülü nasıl kullanacağınızı mı soruyorsunuz?
 
örnek bir program buldum onu yüklüyorum ama bir türlü encoder'in saydığını göremiyorum çalışan bir program örneğiniz varmı
teşekkürler.
 
Muhtemelen elinizdeki programda eksik bir bölüm vardır.Yeni bir program açtıktan sonra , ı o parameter dan modül seçimi yapın.Edit bölümünden register u device yapın.Bu işlemden sonra variable bölümünde encoderin bağlı olduğu kanalın , adreslerini takip edin.Kullandığınız kanalı aktif etmek için gerekli biti buradan bulup, o biti aktif edin.Ardından gene encoderin sayacağı word adresini variabledan bulup , o word adresini program içinde kullanın.

Kolay gelsin..
 
En kısa sürede örnek program oluşturmaya ait videoyu siteye ekleyeceğiz.
 
bizimle tamasa geçerseniz size örmek program gönderebilirim. e-mail yazın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…