LVD Punch ve Dynapath Modüller

Enrico

Üye
Katılım
19 Mar 2007
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar mehaba,

LVD Punchlarda kullanılan Dynapath modüller ile ilgili bilgisi olan varsa iletişim kurmak isterim.

Şimdiden teşekkürler
 
Selamlar,
LVD Panclar daha doğrusu LVD tüm sac işleme makinaları ile ilgili olarak detaylı bilgiye sahip olan tek kuruluş Türkiye ve orta doğuda Çözüm Cnc dir. DYNAPATH kontrolör ve çeşitleri olan Mnc 4000 Mnc 32000 Yani delta20, 30 ve 60 modellerinin tüm kartları stoklarında olup, ayrıca onarımda yapmaktadırlar. Web siteleri www.cozumcnc.com iyi çalışmalar.
 
LVD Punch,Abkant,Gyotin ve Lazer de Türkiye de tek yetkili kuruluş TEKNO2000 firmasıdır.


Tekno 2000
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanıyorum Beyefendi,
Dynapath moduller ve kontrol sistemleriyle ilgili olarak bilgisi ve tecrübesi olan ve aynı zamanda stoklarında bu kartların yedeklerini bulunduran firmayı arıyor. Lütfen bu konuda bilgili iseniz cevap veriniz. Ama arzu ederseniz benim şirketimde çalışarak bu konularda ücret karşılığı sizlere teknik eğitim verebilirim.
Böylece Sanıyorum makina üzerindeki kontrolör , sürücü ve diğer ekipmanların onarımı için makina sahibini, adı geçen ekipmanların markaları ile ilgili temsilciliklere yönlendirmemiş olursunuz. bu nedenle beyefendinin yetkili servis aramadığını düşünüyorum.
Doğan Aksin
 
slm

arkadaşlar elinde cadman-pl(cnckad)ilgili döküman olan varsa acil yarafından lazım
 
Sayın Aksin;
Tekno 2000 firması LVD n.v Belçika firmasının yetkili uluslararası kontrollere bağlı tek distribütörü ve mümessilidir.
Dolayısı ile Türkiye'de yetkili tek servistir.Kimsenin forumlarda yaptığı yorumlar ile zedelenmeyecek bir ismi vardır.Şirketimize;şirket sahibimize ve çalışanlarımıza bu tip yazılarınız devam ettiği taktirde bundan sonra muhatabınız şirket avukatımız olacaktır.

Saygılarımızla

___

Bu sizin bana gönderdiğiniz yazı, sizde benim gönderdiğimi kopyalayıp yapıştırın.
Daha sonra cevap vereceğim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cozum CNC nin baktigi makinalar yillardir sorunsuz calismaktadir. Cozum CNC nin bu kontrolerler hakkindaki bilgisi kesinlikle digerlerinin cok cok uzerindedir.
Herhangi bir sorununuzda COZUM CNC ye danismanizi tavsiye ederim.
 
Selamlar, LVD Mnc 95 kontrol sistemi bulunan bir abkant pres satın aldım. Şimdi merak ediyorum. Tekno2000 personelini özellikle küçük harflerle yazayım onur mısırlıyı bu makinayı kurup çalıştırmak üzere davet edeceğim. acaba çalıştırıp teslim edebileceklermi ? yoksa her konuda olduğu gibi avukatlarıının arkasına mı saklanacaklar.
ne yapalım dünya küçük. !!!!

___

Sevgili onur, o avukat dediklerinden benim yakınlarımla çok fazlasıyla var. parayı ver, haksızı haklı çıkartsın, sen o şirketinin avukatını al, ve benim yanıma getir, getirde biraz tanıyalim. çok merak ettim nasıl birisi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Diğer bir konu ise kontrol kalemi operatörlerinden rica ediyorum bu konunun cnc torna ile alakası yok, ilgili bölüme taşısınlar. çünki sac işleme konusunda mesajlarımın okunmasını ve kişilerin bu konu altında bilgilenmesini istiyorum.
 
Türk Malı, Türkün malı. Durmazlar makineyi (DURMA) tercih edin. Hem daha ucuz, hem de yedek parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Servis hizmetleri mükemmel.

Ülkemizin parasını dışa aktaran, pahalı makineleri satan distribütör firmalara bulaşmayın...
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…