Hımm sayende bunuda öğrenmiş oldum yolgezer74 Teşekkürler.peki buna benzer bi soru sorayım sana.2 ve 3 tekerlekli Elektrik li motorsikletler var.görmüşsündür belki. bunların fren sistemi neresinde bulunur.mulakat degil cins soru
pabuc dedim balata iste, biz balataya pabuc diyoruz.bunda yontrm parca degisimi. yai soldakini saga takarsin misal once balatayi taktin duzgun tutuor, diski degistirdin sapitti ha disk bozuk. yoksa da borulara bakilacak.
o turlerini pek inceleme firsatim olmadi.Hımm sayende bunuda öğrenmiş oldum yolgezer74 Teşekkürler.peki buna benzer bi soru sorayım sana.2 ve 3 tekerlekli Elektrik li motorsikletler var.görmüşsündür belki. bunların fren sistemi neresinde bulunur.
Merhaba ,
'' Sorunun cevabı '' başlığını yazmam biraz ben buldum imajı yaratmış olmalı .
Sayğım sonsuz .
Ben yazdım sen yazdın meselesi değil , bilğilendirmeniz için teşekkürler .
Sadece anlaşılır yazdım anlattım .
Teşekkürler , sağlıcakla kalın .Sayğılarımla ...
Kolay Gelsin .
Herhangi elektrikli motorun arka tekerine bak.tekerin orta kısmı komple kapalıdır.fren sistemi içindedir.bizzat kendim gördümhangi manyak fren sistemii tekerin icine koyar ki
sen sistem derken frenin kendini kastediyorsan bilemem. ben fren dagiticisini sandim.
o fren takımıdır. ben sistem deyince regülatör-dağıtıcı düşündüm. o genelde motorn altında tutulur. ısı ile hidrolik genleşsin daha iyi tutsun diyeHerhangi elektrikli motorun arka tekerine bak.tekerin orta kısmı komple kapalıdır.fren sistemi içindedir.bizzat kendim gördüm
Ok patron sensin ☺o fren takımıdır. ben sistem deyince regülatör-dağıtıcı düşündüm. o genelde motorn altında tutulur. ısı ile hidrolik genleşsin daha iyi tutsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?