Mıknatısla Elektrik Üretme

O yüzden bırak bu numaraları burda klavyeden yazarak cennete gidilmez iman şovu yapılmaz. Cennete gitmek istiyorsan makbul bir kul olmak istiyorsan bilime kıymet ver koskoca mühendissin insanlığa faydalı işler yap ki hayır duası alasın!
usta okumak veya mühendis olmanın imanla alakası yok tabi azim ederke başarıcam dersin yaparsın allaha karşı tevekkül iman kalptedir.

Hz. Peygamber bir gün kutlu sahabilerine sorar:

– Gıybet nedir bilir misiniz?

Ashabı, Hz. Peygamber’in bir mesaj vermek istediğini anlayarak:

– Allah ve Rasulü daha iyi bilir, derler. Hz. Peygamber de şöyle buyurur:

– Gıybet, kardeşin hakkında, onun hoşlanmayacağı birşeyi söylemendir.

Oradakilerden bir tanesi:

– Ya Rasulullah! Ya söylediklerim kardeşimde varsa, diye sorunca şu cevabı verir:

– Eğer dediklerin onda varsa gıybet etmiş olursun. Şayet yoksa, bu sefer de iftira etmiş olursun.(Beyhakî)

Ben imzama uymadım kusura bakma hakkını helal et. Kusur arayıp bunu yüze vurmak kusurlu kişilerin işidir.
estafurullah abi hakkım helal olsun. Sende hakkını helal et kusuruma bakma

Sayın yaşlı uzman ; sadakallahülazim . Amenna . Ama mıknatısla ya da başka bir yolla ( bizim düşündüğümüz mana da ) Sıfır girdi ile enerji üretme düşüncesinin Sünnetullah a ters yönü neresi ?sizi anlayamıyorum bazen.

Laf değil icraat haldun bey ! Örnek kim ne üretmiş kaç kw? ne kadar süre?
Not: Bazı çakalların uydurma videolarını bana örnek göstermeyin.

Vallahi Etrafında sizin gibi yaklaşımlılar olsa idi Edison ampülü herhalde bulamaz dı , icat etmeye çalışmaya da cesaret edemez di , şu ana kadar üretilmemiş olması üretilemeyeceği manasına gelmez. Kaldı ki bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında okyanusta bir katre .
Sanki Allah'ın Kanunları ile bu düşünce çelişiyor gibi bir intiba veriliyor . Ben Allah'ın doğmadığı , doğurulmadığı , tek olduğu vs gibi iman sütunlarının bu konu ile alakasını kuramıyorum da o Yüzden anlamakta zorlanıyorum sizi. Kusuruma bakmayın . İdrak kapasitem yetmiyor

HODRİ MEYDAN yapabilecek olan çıksın ispatlasın bende buradayım inşallah utandırırlar !!!
Böyle bir makina güç üretemeyen boşa dönen oda ancak belli bir süre boşa dönebilen bir makina olmaktan öteye gidemez.

Yok canım yapılırsa neden utanasınız . O zaman da " Allah sonsuz ilim sahibidir ve dilediklerine ilminden Sınırsız verir , bu yapana da vermiş " der geçersiniz :)

Özür dilerim aman, amacım incitmek değil. Kırılmayın lütfen

Yok canım yapılırsa neden utanasınız . O zaman da " Allah sonsuz ilim sahibidir ve dilediklerine ilminden Sınırsız verir , bu yapana da vermiş " der geçersiniz :)

Işınlanmayı bulurlarsa bunu da belki geliştirirler:confused: ama emin olun bunu ne siz nede ben görürüm :D
Üniversitede fiziği,elektriği,elektromekaniği boşuna mı okuduk! Yoksa bize öğretilenler yalanmıydı :confused: hayaletmek güzeldir önemli olan onu gerçekleştirebilmektir, ben olmayacak duaya amin demem...

Forum istatistikleri

Konular
129,881
Kullanıcılar
452,761
Son üye
tatar7342

Yeni konular

Geri