M 95 GSM modul hakkında

tekin126

Profesyonel Üye
merhaba arkadaşlar Numune olarak M95 geldı elimde PCB devresını yapacağım terddutluyum bu modulu kullanan varmı baskı devresını yapacağım kart bastırcam boşa kürek çekmiş olurmuyuz yoksa emeğını kurtarırmı kullanan arkadaşlardan bilgi rica edıyorum

merhaba hiç mı bu gıbı modüllerle uğraşan yok arkadaşlar hep anahtar kontaktor röle mı bu forumun

-Numune modülü denemek için bence kendiniz pcb basın, zaten modül smd, yan taraflarına da iki sıra pin header ekleyin, breadboard-protoboard, kullanıp istediğiniz testi yaparsınız. Hoşunuza giderse adetli bastırır kullanırsınız. Bunu da biz tarif etmeyelim hocam.

-m95'i mikroelektronika gsm click board'larında kullanıyor, çalışıp çalışmadığıyla ilgili kaygılanmak yersiz.

merhaba hiç mı bu gıbı modüllerle uğraşan yok arkadaşlar hep anahtar kontaktor röle mı bu forumun

Uğraşılacak birşey yok, bunlar sonuçta hazır modül, gerektiğinde alınır, datasheet'i okunur, komut seti çözülüp kullanılır.

Mesele tasarım değil, kime, hangi koşullarda kaç adet satacaksınız. Gerisi teferruat.

Selamlar.

merhaba sayın tyıldızak benım öğrenmek ıstedığım bu değıl bahsettığınız konuyu geçtım bir örnek vereyim Siemens modüller afedersın gsm sinifinda eşek gıbı ne yüklersen götürmem demez ama fıyatı ekonomik değıl bır başka modül alcatel buda yaklaşik bır başka simkom ,telit bunlar çok nazlı ağır yuku taşiyamıyor m 95 prototıp olarak güzel çalışıyor ama arazıye(piyasaya çikinca ) ne yapar ben ondan kuşkulanarak foruma yazdım maalesef yorumda almadım alacağımıda sanmıyorumyorum yazan olsada şaşırırım iyi çalışmalar dılıyorum

Tekin Bey, forumda gsm haberleşmesi içeren tasarımlarla uğraşan bir hayli arkadaş var, biliyorum. Fakat emek ve para harcanarak edinilen tecrübeleri siz de takdir edersiniz ki herkes her zaman paylaşmak istemeyebiliyor. Sanırım en iyisi bu modülü sahada uygun gördüğünüz yoğunlukta yük ile denemek. Kolay gelsin, selamlar.

demekkı yardım ıstenmıyecek forumdan yardım edilecek) binlerce m95 giriyor türkiyeye hiçmı kullanan yok var kesınlıkle eminim konuyuda okudular yardım etme mecburıyetlerıde yok her forum uyesınıde kendım gıbı görme mecburıyetıde yok bundan sonra salla gıtsın can sıkıntısını gidermek için arada bır foruma gır ilgilendığın konu varsa oku yorum yazmaya gelınce edınılen tecrubeyı asla verme emek harcanmıştır karşiliksız verilmez boylemı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…