Yusuf SEYLAN
Usta Üye
@Yusuf SEYLAN uzun zamandır sizin paylaşımları genelde sessiz sessiz takip ediyorum.Anladığım kadarıyla bu mach3 çok fazla ayar gerektiriyor!Geçenlerde sizede özel mesaj yazıp bilgi ve yardım istemiştim bu konu hakkında ve bir karar verdim.Benim toplayacağım CNC ROUTER CNC kontrol üniteli olacak!Servo motor kontrollü!Bunu devreye bağlayacağım ne lisansla nede bilgisayarla uğraşmayacağım!Hem servo motorun hassasiyeti ve gücü olacak hemde kontrol ünitesinin avantajları!Bununla ilgili bir çin firmasının Türkiye distiribütörüyle konuşup anlaştım.Bana yaklaşık maliyeti 3700$ civarında oluyor!Ama ne CNC eksen kartı ne step motor sürücü ve kartları nede bilgisayar lazım!Hepsi içinde!çinden direk getirme imkanım olsa daha da aşağı düşüyor ama macera aramayayım diyorum.Anlaştığım firma zaten ürünleri yasal yoldan getiriyor!Ne dersiniz bu konuda?
Gcode konusunuda unutma kullandığın cam programına post yazırman gerekicek makinene uygun
Evet ben yaptim faruk dokunmatik ekran aldim bi hevesle basladim ilk ekrani yaptim ama gerisi kaldi vakit bulsam bi
https://www.google.com.tr/search?q=...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8Aldığın dokunmatik ekran nasıl bişey abiVesikalık yok mu Screen set tasarımını beceremedim bir türlü bende değişik bişey yapmak istiyorum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?