Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
Ben bir arkadaşımın makinesinde öyle bir durumla karşılaştım , işin başlangıcında ve bitiminde fazla dalma gibi bir hareket yapıyordu, işleme hızını azalınca yapmıyor fakat sorununArkadaşlar Merhaba,
Ben ömer okududupunuz için şimdiden teşekkür ederim.
aylar önce 3 eksen cnc router yaptım ve ay boyunca sorunsuz çalıştı cok güzel büyük tablolar yaptım yüksek hassasiyete,3 aydır makine çalışıyor ayrıyeten Elektrik ve makine mühendisi oldupum için herşeyi cok iyi ayarladıpımı zannediyordum,
fakat nedense şimdi makine bazen takılma yapıyor örneğin y ekseni ilerlerken motor 1 saniye durup devam ediyor düz bir harekette bile aşırı sık yapmıyor ama bir tablo 5 saat işlenecekse bir kere yapması olayı mahfediyor. ve bazen ilk harekette bile donma yapıyor nedeni nedir?
kullandığım kart 4 eksen mach3 usb kartı üzerinde kartal işareti olan bilirsiniz
Probleminizin ne kadarı çözüldü, yardımcı olmak isterim.Arkadaşlar Merhaba,
Ben ömer okududupunuz için şimdiden teşekkür ederim.
aylar önce 3 eksen cnc router yaptım ve ay boyunca sorunsuz çalıştı cok güzel büyük tablolar yaptım yüksek hassasiyete,3 aydır makine çalışıyor ayrıyeten Elektrik ve makine mühendisi oldupum için herşeyi cok iyi ayarladıpımı zannediyordum,
fakat nedense şimdi makine bazen takılma yapıyor örneğin y ekseni ilerlerken motor 1 saniye durup devam ediyor düz bir harekette bile aşırı sık yapmıyor ama bir tablo 5 saat işlenecekse bir kere yapması olayı mahfediyor. ve bazen ilk harekette bile donma yapıyor nedeni nedir?
kullandığım kart 4 eksen mach3 usb kartı üzerinde kartal işareti olan bilirsiniz
Tamam kolay gelsin, belki biliyorsunuzdur:Soyle kaptan,mekanik ve windows ile alakali olmadigina veya Elektrik akim gibi parametrelerle alakali olmadigina emin oldum. Parazit ve notr baglanti ile alakali topraklamaya su doktum bahcede olay duzeldi
Elektronik MühendisiyimKaptan tesekkur ederim,ne isle mesgulsun
Calisiyomusun ne yapiyosunElektronik Mühendisiyim
Tabi, kendi işimde.Calisiyomusun ne yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?