arkadaşım değişir elbette, lityum pilde takabilirsin. şar sorununu çözsen bile yine aynı durumla karşılaşacaksın, neden? sorusuna en yakın yanıt, ben bu aleti ne kadar kullanıyorum? yarı profesyonel olsa bile uzun süre kullanmazsan piller ölür. ister 10 liralık tak, ister 100 liralık pil. kullanmazsan ölürler. ben şarzlımı 1 ay kullanmadım mı, şarz eder evde kek hamuru karıştırırım. sökecek takacak bir şey yoksa, sonra tekrar şarz ederim. lazım olduğunda kullanmaya kalkarsam o piller bana hizmet etmez.. akü ve pillerin belli bir şarz döngüsü vardır.bu döngü tamamlanmazsa kullansanda kullanmasan da biter ölür. bunu göz önünde bulundurarak değişim yapmanı tavsiye ederim.
GP recyko kullan. Şarj sistemin aynı cihazla kalır. El tipi 100tl altı şarjlı vidalamalar için idealdir.rkadaslar merhaba elımde makita 6723d modelı sarjlı tornavıda var bunun batarya ni cd sanırum. Kullanmadıkca bıtıyor. Bunu lıon pıl ıle degıstırebılır myım? Bı sakıncası olur mu? 4,8v dc cıhaz..
Bu markanın ni cdGP recyko kullan. Şarj sistemin aynı cihazla kalır. El tipi 100tl altı şarjlı vidalamalar için idealdir.
Durduğu yerde tükenmesi en az olan modeldir. Bir markanın daha böyle "hafızalı pil modeli" vardı ama unuttum.
Ben de şarjlı vidalamamın lazım olduğunda pilinin bitmiş olmasından bıktım. Çünkü o an gerekli ve 3-5 vida için lazım.
Kızdım ve Uğraşıp içini söküp 4 tane AA boyutunda gp recyko lehimledim.
Tarafımdan 5 yıldır kullanılıyor.
Bir şarj sağlam 6-8 ay gidiyor.
Örnek;
20 saat şarj et. 10 dk kullan koy rafa
2 ay sonra yine kullan ve koy rafa
3 ay sonra yine kullanıma hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?