Murat Salihoğlu
Üye
projesinde yükleme tablosu vardır. ne yazmışlar da 55kw kurulu güç gösterilmiş bakabilir misin.Projede 55 kw kurulu güç olduğunu görüyorum
Asıl böyle tesislerde güneş enerjisi kurulumu mantıksız olacaktır.Akşam kullanımı çok düşük olacaktır çünkü çalışacak herhangi bir özel güç çekecek makine yok. Ama gündüz en yüksek kullanım yem karıştırma makinesi olabilir dediler ki yaptığım araştırmada taş çatlasa 3-5 kw civarında enerji çekecek gibi gözüküyor. 40 adet 105amp/12 volt akü ve 50 adet panelle bu iş rahatlıkla kurtarılır gibi geliyor bana ama tabii çok emin olamıyorum. Nedeni yeterli bilgiye sahip olmamamdan kaynaklı. Ancak bu miktarlar mandırayı hiç elektriğe ihtiyaç duymayacak şekilde çalıştırmaya yetecektir gibi geliyor bana.
Enerji nakil ve trafo belki solar işinden ucuza gelebilir ama zaman açısından uzun süreceğini söylediler. Ayrıca da ileriye dönük olması açısından kesinlikle solar enerji istiyorlar ki bir de motorlar vs için mazot parası ve de tabii ki Elektrik parası da ödemek istemiyorlar.
projede bunlara kaç kw güç gösterilmiş?1 adet Yem Makinası
2 adet Bantlı Konveyör
1 adet yem karma ve dağıtma Makinası
1 Adet Otomatik Gübre sıyırıcı
1 Adet Gübre Karıştırma Makinası
1 Adet Gübre Pompası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?