Marel MCT 612 Nedir neye yarıyor yardım lütfen ?

Değerli ustalarım yeni başladığım iş yerinde bir panonun içerisinde böyle bir cihaza rastladım bu cihazın aynı zamanda bir motor sürücüsü ile bağlantısı vardı ama cihazın ne olduğunu bilmiyorum Evet ustalarım sizden öğrenecek daha çooook şeylerim var pamuk eller cebe ustalarım

Kesinlikle uzak durman gereken bir marka diyebilirim.
Tamam yerli üreticiyi koruyalım gözetelim ama "hatır için bok yenmez !"
Bu ilgili firmanın cnc kontrol birimleri için söylenmiştir. Diğer ürünlerle alakası yoktur(Test etmedim)
Muhtemel naylon poşet yada şiring makinasına takılmış uzak kontrollü işlem denetleyicisi..

Edit . Neden böyle bir yazı yazdım. Forumu araştırın yabancı markalarla ilgili çok az şey yazmışımdır. Firmaya gittiğimde tabiki hep eleştirdim (maksadım bok atmak değildi ve hiç bir zaman olmadı) onlarda yanımdaki arkadaşa istinaden nazikçe kovup tehdit ettiler(tehdit edilen arkadaşımdı.(Nah alırsın bir daha vs türevi cümleler))
Burada bir gerçeği tekrar işleyelim hiç bir şey üretmiyoruz. Hep tüketiyoruz. Çin malı roketlerle uzayda dehşet saçacağız. vs. vs.
O parçayı 400 tlye mal edersin arkadaşım sor bakalım fiyatı ne kadarmış ?

"hatır için bok yenmez !"

Evet değerli ustacım size tamamen katılıyorum %100 olmasa bile en az en askari %95 aynı yapıda bir yapıya sahibizdir...

Fakat ben daha yeni yeni palazlanmaya başladığımı zannediyorum bu işlerde ve kesinlikle daha öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki bildiğim cihazların bilmediğim yönleri olsun bilmediğim cihazlar olsun bana her yabancı olan şeyi burada sormak öğrenmek istiyorum...

Hani bir iş yerine elektrikçi diye hatta tekniker diye girdik ama iş yeri benim olsa ve ben de benim gibi bir elektrikçi gelip baş vuruda bulunsa 2 saat çalıştırmam ( tabi ucuz etin yahnisi muhabbeti de ayrı konu ne kadar para o kadar köfte hesabı ) Allah razı olsun bizleri çalıştıran yerler de var diyebiliyorum ve eklemem gereken asıl şey ise şu iş yerinde bir çok şeyi öğrenemiyorsunuz işin stresi acelesi amiri memuru işin durması vs derken olmuyor o yüzden burda kafa ütülüyorum lütfen herkes hakkını helal etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…