Değerli yorumlarnız için teşekkür ederim.Pinyonları motor miline direkt bağlamışsınız. Bu size sıkıntı çıkartır. Hareket ve kesim esnasında oluşan tüm yük doğrudan motor miline bineceği için ani hareketlerde büyük ihtimalle step motor kitlenecektir. Bunu engellemek için basit bir kayışlı redüksüyon yapmanız en doğrusu olur. Böyle kullanmak istersenizde hızı yavaşlatıp rampalamayı arttırmak gerekir. Yüksek rampada köşe dönüşlerde sıkıntı çıkartacaktır.
Kolay gelsin
Byket'in tasarımı hatırladım.Her eksende esneme sıkıntılı. Dediğiniz gibi önce çalıştırıp görmek daha iyi olabilir.
X, Y kabule bağlı değişebiliyor. X'den kastım köprünün kendi doğrultusu. Gerekirse, levhayı kalın seçmek bir çözüm. Diğer bir çözüm aşağıdaki mesajdakine benzer, köprü ayak levhalarına ilave destek kullanımı. Diğer yönde varsa, sizin köprüde çözümü daha zor olabilir.
https://www.kontrolkalemi.com/forum/posts/608889/
Kramayer çözümünüz pratik, sorunsuz çalışırsa arkadaşlara da örnek olabilir.
36V 11.6A Power supply var.Yeter sanırım ama dediğiniz gibi sorun yaşanırsa olmadı değiştiririm.tek güç kaynağı motorlara yetecekmi? gücü nedir güçkaynağının? adım kaçırma yapabilir gibi geliyor bana.
panonun içi iyi düzenlenmiş karmaşa yok eline sağlık