matlabda sistem analizi ve simulasyonu

Katılım
18 Eki 2008
Mesajlar
21
Puanları
1
Mrb arkadaşlar benim bu dönem iki hafta içinde matlabda bir sistemi analiz ve simule etmem gerekiyor ancak matlab konusunda malesef hiçbir bilgim yok yardım edecek arkadaşlar varsa sevinirim.İşin neresinden başlayacağımı bilmiyorum.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Sn. adige_murat,

Öncelikle ne alanında kullanmak istediğinizi öğrebilir miyim? Eğer yanlış anlamadıysam bu bir ödev. Hangi dersin ödevi olduğunu söylerseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
 
evet konu hakkında daha açıklayıcı olursan edebildigimiz kadar yardım ederiz
 
arkadaşlar ben elektrik mühendislği öğrencisiyim ve alanımda olabilecek herhangi bir konu olabilr ders zaten alanımzda matlab kullanmayı amaçlayan bir ders drsin adı ise simulasyon ve modelleme dersi ilginiz için teşekkürler
 
bende elektrik-elektronik mühendisiyim.. matlabda ençok simulink i kullanmıştık.zaten hangi konu hakkında yardıma ihtiyacın varsa matlab ana sayfasından yardım isteyerek örneklere bkabilirsin..mesela
help simulink
 
abicim haklsın da ingilizcem yetersiz :( dolayısıyla zorlanıyorum
 
Elektrik mühendisliği ile ne gibi konularda yardıma ihtiyacınız var bilmiyorum ancak muhtemelen MATLAB Central - Files adresinden istediğiniz örneklere ulaşabilirsiniz. İngilizce'nin o kadar da gözde büyütecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Yazanları alıp çevirseniz çok da fazla zamanınızı almaz. Makale okumuyorsunuz sonuçta..

Saygılar
 
yardımlarınız için teşekkür ediyorum hepinize
 

Forum istatistikleri

Konular
129,178
Mesajlar
923,950
Kullanıcılar
451,530
Son üye
grn zeki

Yeni konular

Geri
Üst