askinaslan Katılımcı Üye Katılım 18 Haz 2010 Mesajlar 480 Puanları 56 Konum Sakarya 21 Ocak 2018 #21 c.berkan' Alıntı: Z ekseninde fren yoktur o motor elle döner ama X ekseninde fren vardır ve dönmesi zordur ama elektrikleri kesince çok zorda olsa döner Genişletmek için tıkla ... Ya fren yoktu yada fren elektirik kesilince bırakıyordu çünkü şarteli kapatınca elle bile dönüyordu mil.
c.berkan' Alıntı: Z ekseninde fren yoktur o motor elle döner ama X ekseninde fren vardır ve dönmesi zordur ama elektrikleri kesince çok zorda olsa döner Genişletmek için tıkla ... Ya fren yoktu yada fren elektirik kesilince bırakıyordu çünkü şarteli kapatınca elle bile dönüyordu mil.
Yusuf SEYLAN Usta Üye Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 1,226 Puanları 181 21 Ocak 2018 #22 fren üzerinde elektirik yokken aktiftir. Makina kapalı olsa bile frenden dolayı dönmeyecektir. En güvenli yolu motor sistemden ayırıp yapmaktır.
fren üzerinde elektirik yokken aktiftir. Makina kapalı olsa bile frenden dolayı dönmeyecektir. En güvenli yolu motor sistemden ayırıp yapmaktır.
rocco216 Katılımcı Üye Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 1,003 Puanları 56 22 Ocak 2018 #23 Merhaba Özelden yazarsanız size mazakı iyi bilen bir arkadaşımın nosunu veririm yardımcı olur çözeriz..
Merhaba Özelden yazarsanız size mazakı iyi bilen bir arkadaşımın nosunu veririm yardımcı olur çözeriz..
Konu Sah Depotolye Üye Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 29 22 Ocak 2018 #24 İlginize teşekkür ediyorum ekseni elle hareket ettirdik ve sorun çözüldü dediğiniz gibi limit switch e binmiş. rocco216' Alıntı: Merhaba Özelden yazarsanız size mazakı iyi bilen bir arkadaşımın nosunu veririm yardımcı olur çözeriz.. Genişletmek için tıkla ... Makineye g kodlarını atamıyoruz bu konuda yardım edebilir misiniz ? Rs 232 kabloyla program atamıyoruz parametre ayarları gerekiyor. Makine mazatrol m32 Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ocak 2018
İlginize teşekkür ediyorum ekseni elle hareket ettirdik ve sorun çözüldü dediğiniz gibi limit switch e binmiş. rocco216' Alıntı: Merhaba Özelden yazarsanız size mazakı iyi bilen bir arkadaşımın nosunu veririm yardımcı olur çözeriz.. Genişletmek için tıkla ... Makineye g kodlarını atamıyoruz bu konuda yardım edebilir misiniz ? Rs 232 kabloyla program atamıyoruz parametre ayarları gerekiyor. Makine mazatrol m32
rocco216 Katılımcı Üye Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 1,003 Puanları 56 22 Ocak 2018 #25 öncelikle buna g kodu atabilmeniz için converter gerekir eğer bu converterolmazsa suan atma imkanınız olmaz bilginize.. izmirde bir arkadaş satmaktaydı nosuna bakıp yazim hasa hüseyin *** ikitellide cüneytten aldım nonu dersin olur mu.. Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ocak 2018
öncelikle buna g kodu atabilmeniz için converter gerekir eğer bu converterolmazsa suan atma imkanınız olmaz bilginize.. izmirde bir arkadaş satmaktaydı nosuna bakıp yazim hasa hüseyin *** ikitellide cüneytten aldım nonu dersin olur mu..
Konu Sah Depotolye Üye Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 29 22 Ocak 2018 #26 Evet ankarada rocco216' Alıntı: öncelikle buna g kodu atabilmeniz için converter gerekir eğer bu converterolmazsa suan atma imkanınız olmaz bilginize.. izmirde bir arkadaş satmaktaydı nosuna bakıp yazim hasa hüseyin *** ikitellide cüneytten aldım nonu dersin olur mu.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yardımınız için Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ocak 2018
Evet ankarada rocco216' Alıntı: öncelikle buna g kodu atabilmeniz için converter gerekir eğer bu converterolmazsa suan atma imkanınız olmaz bilginize.. izmirde bir arkadaş satmaktaydı nosuna bakıp yazim hasa hüseyin *** ikitellide cüneytten aldım nonu dersin olur mu.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yardımınız için
rocco216 Katılımcı Üye Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 1,003 Puanları 56 22 Ocak 2018 #27 parametre içinde bir kaç kişi var yardımcı olurlar yer nerde
Konu Sah Depotolye Üye Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 29 22 Ocak 2018 #28 Converter kablosu ve program var ama parametrelerde sorun var heralde dosya stılıyo ama içi boş g kodları görünmüyor A rocco216' Alıntı: parametre içinde bir kaç kişi var yardımcı olurlar yer nerde Genişletmek için tıkla ... ankara Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ocak 2018
Converter kablosu ve program var ama parametrelerde sorun var heralde dosya stılıyo ama içi boş g kodları görünmüyor A rocco216' Alıntı: parametre içinde bir kaç kişi var yardımcı olurlar yer nerde Genişletmek için tıkla ... ankara