Resimler kötü ve yetersiz ...
Allah kolaylık versin . Avatardaki kızınız herhalde . Çok tatlı . Allah bağışlasın inşallah .Fiziksel deformasyon yok pcbde. Hiç ses alamadığım için ses entegresini değiştirmeye karar verdim. Ses entegresi karaköy elk. 120 tl olduğu için AliExpress ten getirdim bugün montajını yapıp araçta deneyecem. İnsallah CAN clip cihazına ihtiyacım olmaz.
NEtice nedir acaba olumlu mu? 6. resimde 1. ve 2. pinler arasında lehim arttığı mı var? Akrabamın bu teypte Bluetut aksamıyla ilgili sorunu vardı, bir kaç eleman değeri sormamın sakıncası var mıdır? Gerçi değiştirmeyi düşünüyordu son gelişmelri tam bilmiyorum.Fiziksel deformasyon yok pcbde. Hiç ses alamadığım için ses entegresini değiştirmeye karar verdim. Ses entegresi karaköy elk. 120 tl olduğu için AliExpress ten getirdim bugün montajını yapıp araçta deneyecem. İnsallah CAN clip cihazına ihtiyacım olmaz.
NEtice nedir acaba olumlu mu? 6. resimde 1. ve 2. pinler arasında lehim arttığı mı var? Akrabamın bu teypte Bluetut aksamıyla ilgili sorunu vardı, bir kaç eleman değeri sormamın sakıncası var mıdır? Gerçi değiştirmeyi düşünüyordu son gelişmelri tam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?