Konu Sah selmansanli Üye Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 59 Puanları 1 Yaş 40 Konum Usa 25 Eki 2020 #11 by lent' Alıntı: @selmansanli tekrar merhaba gelişme var mı, sonuç nedir? Bu videoda pin çıkışları bilgisi var; Genişletmek için tıkla ... Sorun donanımsal değil yazılımsal. Rus forum sitesinde pyren ile bu sorunu çözen uzman bir Rus bana dosya gönderdi araca yazılımı uygulamadim daha. Sonucu burdan paylaşırım..
by lent' Alıntı: @selmansanli tekrar merhaba gelişme var mı, sonuç nedir? Bu videoda pin çıkışları bilgisi var; Genişletmek için tıkla ... Sorun donanımsal değil yazılımsal. Rus forum sitesinde pyren ile bu sorunu çözen uzman bir Rus bana dosya gönderdi araca yazılımı uygulamadim daha. Sonucu burdan paylaşırım..
ay_erdi Üye Katılım 29 Eyl 2008 Mesajlar 84 Puanları 6 Yaş 40 24 Kas 2021 #12 merhabalar, bi gelişme var mı acaba ,son durum nedir ?
Konu Sah selmansanli Üye Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 59 Puanları 1 Yaş 40 Konum Usa 24 Kas 2021 #13 ay_erdi' Alıntı: merhabalar, bi gelişme var mı acaba ,son durum nedir ? Genişletmek için tıkla ... Gelisme yok. İstanbul'da atum oto Elektronik bu isi bitirir. Yazilimsal ariza....
ay_erdi' Alıntı: merhabalar, bi gelişme var mı acaba ,son durum nedir ? Genişletmek için tıkla ... Gelisme yok. İstanbul'da atum oto Elektronik bu isi bitirir. Yazilimsal ariza....