Mekanık Sayaç Sıfırlama

Bende her türlü sahtekarlığı biliyorum ama Allah'a vereceğim hesabın korkusunu, endişesini içimde sürekli yaşıyorum. Bu işlerde sadece sahtekarlığı bilmek yeterli değildir insanda Allah korkusu da yoksa her haltı yer. Bir insanda tek başına yani sadece Allah korkusu olmayışı bu işi becerebilmesi için yeterlidir minareyi çalan kılıfını hazırlar,nasıl yapılacağını birşekilde öğrenir hiç merak etmeyin.

Dünya üzerinde öğretilen, öğrenilen hertürlü bilgi istenildiğinde kötüye kullanılabilir. Olaya bu şekilde bakmak lazım. Size örnekte vereyim, sinyal bozucu(jammer) devresi ile bir arkadaşımın araç kapsını uzaktan kapatılması engellenmiş arkadaşım araçtan uzaklaştığı için kapanma sesini duymamış, 1.kattaki ofisine çıkıp hemen ineceği için de önemsememiş. Sonuç Laptop'u çalınmış arkadaşım laptop'a değil içindeki çok değerli bilgilerinin gittiğine üzülmüştü.

Allah islam alemini dinden imandan ayırmasın (AMİN).

Slm
Arkadaşlar sizce benim yaklaşımım tabi ki ters olabilir .
Soru sizce yanlış anlamadım ise sayacın sıfırlaması
sizce

Yetkili servis dışında sayaç sıfırlanması yapması doğrumu ?
Bir zan altında bırakır mı ? ( güvensizlik yaratır . )
Diyelim sen ev sahibisin sen taktın ( kulak mühürü kırılmış sayacı doğru işleyen sayaç olsa ev sahibi doğru yanlış işliyor bilmez sadece mühürlü olursa güveni artar.)
Ev (senin) sahibinin tutumun ne olacak !!!
Konu içeriği: süzme sayaç için konuşmadır . ( tekrar süzme sayaç takılması )
Bu soruya cevap vermenizi rica ediyorum !!!

ÖZÜR : Bu cümleler soruyu soran arkadaşım ile alakası yoktur sadece
Konuya benzetmeden ibarettir

Kurtta kuzunun yerini tarif ediyorsun , kurt sadece kuzuya bakıyor.

Sayğılarımla...

Son düzenleme:
Bahsi geçen sayaç 1.mesajda da belirtildiği üzere "süzme sayaç" tır. Süzme sayaç mühürlü abone sayaçtan sonra kullanıcı tarafından konulan tüm tüketim veya lokal tüketimi belirlemek amacıyla konur ve bu sayaç üzerinde istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz(sayacı bozmamak gerek tabiiki)

yoksa süzme sayacı iyice dağıttıktan sonra toplayıp abone sayacı kullanılacağını benim oğlana söylesem olur mu öyle şey der güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…