35nova35 Üye Katılım 24 Kas 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 24 Kas 2008 #1 arkadaşlar slm yarına kadar bana herhangi bir mekatronik proje lazım sadece teorikte anlatmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar slm yarına kadar bana herhangi bir mekatronik proje lazım sadece teorikte anlatmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
tuzlali20 Üye Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 50 Puanları 1 Yaş 38 25 Ara 2011 #2 35nova35' Alıntı: arkadaşlar slm yarına kadar bana herhangi bir mekatronik proje lazım sadece teorikte anlatmam lazım yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Asansör projesi bir mekatronik projeye örnektir. Sana internetten bulduğum bir bitirme tezini yolladım. İnşallah işine yarar. Kolay gelsin...
35nova35' Alıntı: arkadaşlar slm yarına kadar bana herhangi bir mekatronik proje lazım sadece teorikte anlatmam lazım yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Asansör projesi bir mekatronik projeye örnektir. Sana internetten bulduğum bir bitirme tezini yolladım. İnşallah işine yarar. Kolay gelsin...