SerkanSmsk91
Üye
Malsef bunu sanayi ortamindan aldim iki tane nerden geldigi bilinmiyo 3x aku bagladigimda 21amp almis olmazmiyim elektrikli bisiklet beyini ile calistiranlar var bu motoru lityum pil maliyet orani cok fazla bu akulerde 9amp secenegide varbildiğim yerden söyliyeyim, 7 amper akü yeterli gelmez. yalnış hatırlamıyorsam howerboarda orjinal batarya lityum pil bankasıydı. amperi yüksek olduğu için yeterlidir.7 amper akü kaldırmaz, eğer parçaladığın howerboard verilerini incelersen, sürücü ve batarya güç tüketimini bulabilirsin. büyük ihtimal fırçasız motordur bunlar, sürücüde bunlara dikkat etmen gerekir. geçen yaz şarz girişi arızalı bir howerboard tamir ettik, testini ben yaptım eğlenceliydi. sahibine test ettik, çalışıyor dediğimizde, test sürüşü yapanın ben olduğunu görünce yüzündeki şaşkın ifade hala aklımda.
Malsef sanayi ortamindan sadece motorlari test ederek aldim test etmek icin 36v 250watt beyine 12v 33amp jel aku baglayarak kontrol ettik orda ama 33amp aku cok fazL buyuk projem icin o kadar alanim yok ve 3tane kullanmam lzim yada direk bitane hurda howerboard mo alayim siz bi fikir verin banaevet hocam internette satılanlar 36 volt 4.4 Ah olarak geçiyor..
söktüğünüz aletin kartları falan bozuk muydu ? ben olsam kartıda sökerdim bisiklete takardım, üstündeki ayak yerlerinide çıkartır kabloyla bisikletin direksiyonundan kontrol ederdim, masraf olmazdı..
Balikesirden burda sanayiden aldim motor isleri fln yapan cok yer var burdakaça ve nereden aldın banada söylermisin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?