meslegi üzülerekte olsa bırakıyorum

teşekkür edrim kardeşim .cıkış yolu bulamadım başka elımede fırsat gecti şimdi degerlendırmem gerekir insanlar ustaya kıymet vermıyolar yaptıgımız işin degeri malasef yok ona buna boyun bukmekten yoruldum inanki sanada cok geçmiş olsun kardeşim ciddi bişeyın yoktur inş
 
ümit abi birgün karşılaşırsak sustamı yaparsın ha....
 

teşekkürler kardeşim.....şükürler olsun yaşıyoz.....
 
ümit abi birgün karşılaşırsak sustamı yaparsın ha....
sana kralını yaparım bı dahada asla kopmaz kardeşim cok ısterım buradakı kardeşlerımle tanışmayı

sertıfıkam cıktı bu akşam inş ist yolcusuyum hadi hayırlısı bakalım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bildiğiniz bir sektörü bırakıp farklı bir alanda çalışmaya başlamak zordur.
Hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun @ümit 1976
 
Ümit Bey, ben de bir şantiyeci olarak, kule vinç operatörlerinin hem maaş hem de statü olarak çok daha avantajlı olduğunu bu yüzden doğru seçim yapmış olduğunuzu belirtmek istiyorum. Yeni mesleğiniz hayırlı uğurlu olsun..
Bu arada eklemeden yapamayacağım : özellikle vinç motor yanmaları veya kontaktör arızalarında, bir elektrikçi olarak getireceğiniz çözümler, en azından arıza tepitleri, size ayrı bir bonus olarak yansıyacaktır...Yansıtmazlarsa, siz yansıtın, kıymetinizi bilsinler..Saygılar..
 
Hayırlı olsun hocam, en mantıklısını yapmışsın.
 
sonuçta biz meslegimiz için degil yasamımızı daha iyi nasıl sürdürürüz ona bakıyoruz imkanları daha iyise neden gidilmesin.Hayırlı olsun inşallah.


Sent from my GT-S5570 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bence bizim işleri yapan arkadaşlar bırakmaktan çok daha fazla bağlanmaları lazım kısa donem icinde para kazanamaya bilir ama ben şoyle düsünüyorum eskiden babalarımız ve iyi ustalarımız vardı ve bunların arkalarında bizler vardık şu an bizlerin arkasında kimse yok EML sinden mezun olanlar bile bu işi yapmıyor ama yanlış yapıyorlar bizlerde belli bir yaşa geldik 8-10 sene sonra iyi bir sanatkarı mumla değil projoktor le arayacaklar bulamayacaklar işte o zaman bu işi iyi ögrenmiş bir sanatkar karşılıgını alacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…