Bu ülkenin çalışana değil işçinin hakkını teri kurumadan verecek işverenlere ihtiyacı var. ...
Onun cozumude isletme sermayesi... 2 yazlik almayacak onu isletme sermayesi yapacak gibi... Sermayesini (işçisinin maasini) yatirima kullanamayacak gibi... AC gözlü olup iscisinden kesip kendisine harcamayacak gibi.. bizim milletimiz vefalıdır. bir adım gelene 3 adım gider. altında art niyet , ac gözlülük .... sezmedikçe ekmek yediği yere sonuna kadar sahip çıkar.Çok haklısınız...
Sizin işvereninizin de işverenleri var. O da işverenleri ödemelerini zamanında yapsın diye çırpınıyor.
Yıllar önce beni kızdıran elemanlarıma, "tez zamanda işveren olun da görün gününüzü" diye söylenirdim.
Bazıları işveren oldu. Ve benim o zamanki söylemimin ne anlama geldiğini şimdi anladıklarını itiraf ettiler.
Hayat...
bunları ben yazıcaktım sana nasipmiş kazandığını sermaye gücü yapmazsan sıkıntı yaşarsınOnun cozumude isletme sermayesi... 2 yazlik almayacak onu isletme sermayesi yapacak gibi... Sermayesini (işçisinin maasini) yatirima kullanamayacak gibi... AC gözlü olup iscisinden kesip kendisine harcamayacak gibi.. bizim milletimiz vefalıdır. bir adım gelene 3 adım gider. altında art niyet , ac gözlülük .... sezmedikçe ekmek yediği yere sonuna kadar sahip çıkar.
wolflane meslektaşım
bize yakınsın imes ışıklardayız buyrun gelin tanışalım bir çayımızı için
varsa siğer arkadaşlarıda bekleriz
saygılar selamlar