zaferim54 Üye Katılım 22 Nis 2015 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 48 22 Nis 2015 #11 merhaba arkadaşlar benimde mikrodalganın da aynı sorun vardı trafonun çıkışındaki cam Sigorta atık onu değiştirdim sorun çözüldü tüm siVicleri kontrol edip en son sigortayı değiştirdim sorun çözüldü
merhaba arkadaşlar benimde mikrodalganın da aynı sorun vardı trafonun çıkışındaki cam Sigorta atık onu değiştirdim sorun çözüldü tüm siVicleri kontrol edip en son sigortayı değiştirdim sorun çözüldü
zaferim54 Üye Katılım 22 Nis 2015 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 48 30 Nis 2015 #12 Trafonun cikisindaki cam sigortayi konrol edin yuzde 90 buradan kaynaklaniyor benim mikro dalgada duzeldi
Trafonun cikisindaki cam sigortayi konrol edin yuzde 90 buradan kaynaklaniyor benim mikro dalgada duzeldi
davlf1 Üye Katılım 8 Eki 2009 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 35 9 Ağu 2017 #13 arkadaşlar, komşumun mikrodalga fırını suyu ısıtıyor fakar mısırı patlatmıyormuş.. Böyle bir sorun olabilir mi yoksa watt ayarını mı yapamadılar?
arkadaşlar, komşumun mikrodalga fırını suyu ısıtıyor fakar mısırı patlatmıyormuş.. Böyle bir sorun olabilir mi yoksa watt ayarını mı yapamadılar?