Eklediğiniz videoda ufak bir detayı kaçırmışım bugün tekrar izleyip yaptım ve sonuç muhteşem oldu desteğiniz için teşekkürlerKüçük fener ampulü ile de olur, seri şekilde bağla pil veya adaptör kullan, umarım sorunsuz yaparsın.
Siyah beyazdan 220 girişi yapıp Sigorta olan uçtan ve trafo gövdesinden birer kablo uzattım ve gayet başarılı bir şekilde çalıştı teşekkürlerKalin girişler 220v girişi. Ilk fotoda siyah beyaz kablo girişi dediğiniz. Daha yakinlarda uğraştım bu trafoyla, pil punta makinesi yaptım.
Eklediğiniz videoda ufak bir detayı kaçırmışım bugün tekrar izleyip yaptım ve sonuç muhteşem oldu desteğiniz için teşekkürler
Siyah beyazdan 220 girişi yapıp Sigorta olan uçtan ve trafo gövdesinden birer kablo uzattım ve gayet başarılı bir şekilde çalıştı teşekkürler
Biraz fazla yaktım ama zamanla tecrübe kazanıp güzel işler çıkarırım diye düşünüyorumBunlar çekmiş olduğum fotoğraflar en kısa zamanda videoda ekleyeceğim
İlginiz için teşekkür ederim ama hallettim gayette başarılı sonuçlar aldımLise okul yıllarında yapmıştım bir tane..Hala duruyor..Bir ara senin için bakıcam.Nasıl sarmışım.Yüksek voltaj değil ama az sarımla yüksek akım diye aklımda kaldı..Antigron kablodan kalem gibi yapıp ucuna klemens bağlamıştım..O klemens üçlarına ise 1mm ocak telini uç gibi kıvırıp yakmayı sağlamıştım.. Kıpkırmızı olurdu o tel ve tahta gibi malzemeleri süper yakardı..
Nerede kaldı video?İlginiz için teşekkür ederim ama hallettim gayette başarılı sonuçlar aldım
HAni video sene bitiyor ...İlginiz için teşekkür ederim ama hallettim gayette başarılı sonuçlar aldım