Herkese merhabalar Ocak ayından beri Evimde Mining yapmaktayım ancak değerli olan az sayıda kartımı satıp değersiz olan 12 kart aldım ve watt değerleri oldukça yüksek, kartların prizden çektiği toplam wattage 1800 watt kabalama olarak, ancak bugün henüz 8 kart aktifken ayrı ayrı prizlere bağlamama rağmen
Sigorta attı hemen baktım ki 16 Amper sigortadan evin 10 tane prizini tek sigortadan geçirmişler.
bende geçici olarak 25 Amperlik Fırın prizini kartlarım için kullanmaktayım şuan 1200 watt çekiyor ancak 4 kart daha gelecek tahmini watt 1800 olacak ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Saatimi ve Saatten evimizin sigorta kutusuna gelen kablo kesitlerini fotoğraf olarak bırakıyorum,
ayrıca
Elektrik tedarikçimiz Aydem ve Sözleşme gücü olarak faturamda 3000 yazıyor tahminen 3000kWh, bu ne anlama geliyor ? anlık çektiğimiz Akım bu kadar mı olmalı ? yoksa toplamda harcanan bu kadar mı olmalı ? aşım olduğunda ne olur ? hiçbir bilgim yok
elektrikçimize saatten sigorta kutusuna gelen kablodan bir tane 20Amperlik sigorta ve şofben kablosu çektirmeyi planlıyorum sizce ne yapmalıyım aydemle sözleşme gücü hakkında görüşmelimiyim ? 1800 Wattlık gücüm için bu kablo kesiti yeterlimi? cevaplarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler