Merhaba arkadaşlar;
Sistemimizde bir mitsubishi PLC içerisinde programı yeniden yazmam gerekmekte.
Var olan program Master PLC ye bağlı ( Sinyaller ile ) ben bu programı sıfırlayıp master PLC ye bağlı olmadan kendi çevriminde yeniden yazmak istiyorum ancak bir türlü mitsubishi de bunu başaramadım henüz.
Up&Down ve Left&Right konumlarında çalışan iki servo var servoların biri yaskawa biri mitsubishi. Bunlara program içerisinden bazı şeyler tanımlanmış ancak çözümleyemedim Bu neden ile programı burada paylaşacağım ve inceleyip derdimi çözebilecek biri olursa çok makbule geçecektir.
Tek yapmak istediğim şey belirteceğim hızda belirteceğim yönde belirttiğim mesafe kadar hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum Ancak yaskawa sürücüyü dahili pozisyonlama modülü ile sürüyor sistem ondan sanırım tam olarak çözemedim.
İnceleyip basitçe sağ - sol ( Mesafe ) ve yukarı aşağı ( Sensör ) gidecek bir program örneği ( verdiğim programa uygun olarak ) verebilirseniz çok sevineceğim.
PLC Modeli: Mitsubishi A2SH
Pozisyonlama modülü modeli: A1SD70
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.
Ben çalıştığım firma makinaların kartları ve motor sürücüleri expert Elektronik te tamirleri yaptırıyorum internetten telefonları bulursun
Bütün sürücü ve kart tamiri yazılım işleride yapıyorlar belki işini oradan hal edersi
benim bildiğim bir iş değil bilseydim yardımcı olurdum kolay gelin
Hafta sonu bir bakayımSanırım Buradan Anlayan çıkmadı. Çok garip bir PLC Bu mitsubishi.
Hafta sonu bir bakayım
Hafta sonu bir bakayım
mitsubishi teknik servisi arayın bağlanıp hallederler.
Merhaba arkadaşlar;
Sistemimizde bir mitsubishi PLC içerisinde programı yeniden yazmam gerekmekte.
Var olan program Master PLC ye bağlı ( Sinyaller ile ) ben bu programı sıfırlayıp master PLC ye bağlı olmadan kendi çevriminde yeniden yazmak istiyorum ancak bir türlü mitsubishi de bunu başaramadım henüz.
Up&Down ve Left&Right konumlarında çalışan iki servo var servoların biri yaskawa biri mitsubishi. Bunlara program içerisinden bazı şeyler tanımlanmış ancak çözümleyemedim Bu neden ile programı burada paylaşacağım ve inceleyip derdimi çözebilecek biri olursa çok makbule geçecektir.
Tek yapmak istediğim şey belirteceğim hızda belirteceğim yönde belirttiğim mesafe kadar hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum Ancak yaskawa sürücüyü dahili pozisyonlama modülü ile sürüyor sistem ondan sanırım tam olarak çözemedim.
İnceleyip basitçe sağ - sol ( Mesafe ) ve yukarı aşağı ( Sensör ) gidecek bir program örneği ( verdiğim programa uygun olarak ) verebilirseniz çok sevineceğim.
PLC Modeli: Mitsubishi A2SH
Pozisyonlama modülü modeli: A1SD70
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?