Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, Mks dlc 32 v2.1 ile lazer tecrübesi olan var mıdır?
Ufak bir lazer kesme markalama yapmak istiyorum kendime 500x500mm gibi.
Bu konuda hangi lazer kafalarını destekler, sistem hızlımıdır veya neye dikkat etmem gerekir; bu konuda bilgisizim. Kendim 2-3 cnc yaptım fakat ne bu sistem ne de lazer konusunda bilgim var. Fiyatı ucuz görünce gaza geldim diyebilirim
Hedef: daha çok ağaç işleri kesme (mdf-kontraplak 5-10mm) pleksiglas kesme kazıma vs.
bu güne kadar lazerle tek tanışıklığım tamir etmekti. o da lazer kısmı değil soğutma sistemi. kimse çözememişti. ama kesim olayı çok sexiydi. istediğin şekli hatasız ve kayıpsız kesiyordu. ermeni bir arkadaşım lazer sistemi yapmıştı. (kendisi Türk'tür) lazer gücünü büyük tutunca çok iyi verim almıştı. satış ve pazarlama piyasasına hakim olamayınca vazgeçti. 3d yazıcıya lazer göz takmıştı ve olay sadece yazılım diyordu.
Tereyağı gibi alır abi, bakalım malzemeyi sipariş verdim. En kötü kara düzen 1-2 tane boza boza boza öğreneceğim. Kargo dahil 20 dolar gibi bir rakama geliyor abi bu sistem. Çok profosyonel birşey olmadığı zaten belli ama, amatörü eğlendirir zannımca
Tereyağı gibi alır abi, bakalım malzemeyi sipariş verdim. En kötü kara düzen 1-2 tane boza boza boza öğreneceğim. Kargo dahil 20 dolar gibi bir rakama geliyor abi bu sistem. Çok profosyonel birşey olmadığı zaten belli ama, amatörü eğlendirir zannımca