çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 17 Mar 2018 #1 Elimde fotoğrafta gördüğünüz içinden üç kablo çıkan fan motoru var, dirençleri bir birine esit. Renklerden çıkarak bu şekilde bagladim. Hatalı olma ihtimalinden enerji verip motoru denemedim. Kahve faz, mavi nötr. Ekli dosyalar IMG_20180317_191905.jpg 174.5 KB · Görüntüleme: 21
Elimde fotoğrafta gördüğünüz içinden üç kablo çıkan fan motoru var, dirençleri bir birine esit. Renklerden çıkarak bu şekilde bagladim. Hatalı olma ihtimalinden enerji verip motoru denemedim. Kahve faz, mavi nötr.
ferhat666k Katılımcı Üye Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 435 Puanları 56 Konum Adana 17 Mar 2018 #2 Hepsinin aynı olması mümkün değil. Sargılar bu şekilde. Ona göre ölçüp bulursan yardımcı olabilirim.
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 17 Mar 2018 #3 ferhat666k' Alıntı: Hepsinin aynı olması mümkün değil. Sargılar bu şekilde. Ona göre ölçüp bulursan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... işte ondan kafam karıştı, 2-3 saniyelik enerji verdim, çalıştı devamını getirmedim. yarın tekrar ölçerim, teşekkürler
ferhat666k' Alıntı: Hepsinin aynı olması mümkün değil. Sargılar bu şekilde. Ona göre ölçüp bulursan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... işte ondan kafam karıştı, 2-3 saniyelik enerji verdim, çalıştı devamını getirmedim. yarın tekrar ölçerim, teşekkürler