Monofaze Kompanzasyon Nasıl Yapılır (uygun röle hangisidir)

Rg8 trifaze röledir monofaze kondansatör besleyemezsiniz
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
geliyor dolaşıyor problem yine güç analizine dayanıyor, sistemi analiz çok önemlidir.

tense rgt12'de özellikle yazılımı yapılan güç akış grafiği adlı menü var bu menüdeki verilerden çok rahat kondansatör seçimi yapabilirsiniz
sistemin ayri ayr fazlarına ihtiyaç duyduğu end. veya cap. güçlerini zamanları ile beraber izliyebiliyorsunuz (değerler sanki kompanzasyon yapılmamış olarak atanan değerlerdir)
 
mevcut sisteminde trifaze kondansatör mü mevcut
onu tam olarak bilemedim ama sana bir referans verebilirim
100mf mono faze kondansatör yaklaşık olarak 1900var tekabül eder
50mf 980 var 25mf 490var
entesin 12cveya cs rölesini kullanarak bu sistemi çalıştırabilirsin rg 8 bildiğim kadarıyla monofaze bir rgk monofaze kompanzasyon için trifaze bir rgk kullanman daha uygun olur.
 

evet hepsi trifaze kondansatör bunları monofaze olarak kullanıp röleyi de değiştirerek sistemi düzeltmek istiyorum
 
KAEL VARkombi-12 veya VARkombi-PC de kullanabilirsiniz.Belirttiğiniz sistemi 9 kademe monofaze 3 kademe trifaze kondansatör koyarak rahatlıkla çözebilirsiniz.Röleyi alın takın ve bizi arayın koymanız gereken kondansatörleri ve nasıl bağlanıcağını size anlatırız.Kolay gelsin
 
kondansatör kademelerinin ilk üçü için trifaze kondansatör diğerleri için ise 25mf 50 mf ve 100mf kondansatör kullanabilirsin, ben hiç trifaze kondansatörü monofaze olarak kullanmadığım için herhangi bişey diyemiyorumtrifaze kondansatörlerin 1,5 2,5 ve 5 kvar olabilir sırasıyla dengesiz yüklerde 12 c veya cs çok güzel sonuç veriyor.
 
rg3 12c bu sana yeter cs ise modemli bağlantı buna gerek yok şunu söyleyeyim sen her ihtimale karşı nört leride kontaktörden geçir birde hepsini monofaze yapma trifade koy eğer sorunu çezemesen ben sana online destek vereyim arkadaşım entesin rölesi fiyatına göre gurubunun en iyisi bence aksnisöyleyen varsa buyursun
 
selamlar kubilay bey,entes ile yaptığınız ve en iyi sonuç aldığınız bir tesise KAEL varkombi-18 bağlayalım isterseniz sizden daha iyi sonuç elde edeceğimizden emin olabilirsiniz hodri meydan. Şaka bir yana teknoloji hergün ilerliyor ve üreticiler her gün yeni bir röle üretiyor.Varkombi-18 çok üst seviye bir röle inceleyin ve hala daha iyisini entes ile yapacağınızı düşünüyorsanız burda bizimle paylaşın.
 
akım trafosunun arızalı olduğunu anlaman için en basit yol K L uçlarını bir birine değdir arg yapar yani küçük ateşlenme çıkarır. arızalı ise çıkarmaz. çekilen amper az ise ışıkda dediğimi göremezsin. o zaman pens amper metre ile K L uçlarından ölç akım gösterirse sağlam.
 
semih bey merhaba Telekomdan ibrahim ist. anadolu yakası sizin rölenizi taktık sistemimizi devamlı kapasitif gösterdi. söktüm entes taktım ind. %3 kap. %3 2 gün içinde.
Röleniz çok güzel ama komp. sistemini sizin röleye göre yapmak gerekiyor. ntesde bu sorun yok. saygılarımla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…