Monofazelik panoda giriş dalgalanmasını nasıl önleyebilirim?

vasili35

Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
27
Puanları
1
Arkadaşlar, Pano içinde sadece tek faz enerji ile beslediğim kumanda sistemim war ve panoya gelen Şebeke gerilimi ise 210-250 V arası olarak dalgalı geliyor ve bu enerjiyi 220-230 V a regüle edebileceğim ve pano içinde kullanabileceğim ufak regülatör veya benzeri bildiğiniz malzemeler varmı? Tşk ederim..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
vasili35 ne işe yarar bu pano kva bilmeden bu regülatör tak olmaz
 
Bence Line-Interactive bir UPS kullanın.
 
elbette olur , sonucta tek faz beslediğinize göre kücük bir regülatör işinizi görür zannımca..
 
Ben elektronik regülatör görmüştüm bir yerde.Sanırım SMPS mantığıyla çalışıyordur.Bir ev için olanı bile epeyice küçüktü.
 
Kumandanın çalıştırdığı yüküm en fazla 7 kW dır.ama işte benimki 60*60 panonun içinde kullanıcağım yani pano rayına oturtacak kadar küçük bişey arıyorum yani dışarda bi kutunun içinde veya ayrı biyerde olanlardan değil.
 
Sn.vasili35,ekli resimde 7,5 KVA SVR ve boyutları var.Bahsettiğiniz pano boş ise ve derinliği 20 mm yi kurtarıyorsa olabilir.
İşin asıl cevabı bahsettiğiniz güç için öyle raya takılacak basit bir şey yok.
 

Ekli dosyalar

  • svr.JPG
    34.8 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…