mosfet fazla ısınıyor

tossun2008 Hocam vermiş oldugunuz dvrede yuk nereye bağlanıyor acaba anlıyamadım vermıs oldunuz devreyle 12 voltluk bır trafo surucem yanı prımerı 12 gırıcek sekonder den 270 volt cıkıcak tabı cok dusuk akımlı bunla piezo surucem vermıs oldunuz devre uygunmudur veye baska bır uygulamamı gereklı frekansım 40-60 khz cıvarı yardımlarını beklıyorum şimdiden teşşekurler.
 
bu devre sadece tek kanallıdır. ancak bu devreden iki tane yaparak PWM sinyallerinizi (bu devre sadece push-pull uygulamalar için uygundur) istediğiniz trafoya verebilirsiniz. (çıkışında bir şok var onun yerine tabiki) internette özellikle push-pull devre uygulamalarını ararsanız bu sürücü ile çok inverterler yapabilirsiniz.

Devredeki L1, C2 ve D2 yi kullanmadan push pull devrenin sadece bir kanalını Q4 mosfetinin Drain ucunu Trafoya gelecek şekilde bağlarsanız bu devre işinizin bir kısmını görecektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…