devrede tek hata kontaktör bozuldugunda 2 saatte 1. zaman rolesinin ayarı kadar motora
Elektrik verir buda 2 saniye gibi burayı çözemedim gerçi çokta ugraşmadım desem yalan olmaz
öncelikle şunu söyleyim sana ben bu siteyle dogmadım ve işimde senden daha iyi oldugumu biliyorum nedenmi ben yeniliklere açıgım ondan bu mesajı belki kızıp silecen ama olsun sen oku yeter beni mesutta bilir digerleride muhalefetimdir agresifimdir pire için yorganda yakarım bu siteye ha girmişim ha girmemişim sorun degil dışardanda okurum mesajları
o baglantıya bir daha bak anlarsın neyin nasıl korudugunu zamanında mesut da motor yaktı hatta kompresördü sanırım yani sitenin sahibi bir ara görüştümde bir arkadaş sayesinde pek yardımcı olamadım ama bana göre en mantıklı olan 2 adet paralel startla startı vermek olmuştu devre bu hale geldiş çokda güzel olmuş buradaki mantık kontaktör bozulmalarında her defasında motoru yakmaktansa motoru kurtarmak mahiyetindedir sen anlaman sende para çoktur o başka
çogu dedi bunun kullanım klavuzunda böyle bir baglantı yok olmaya bilir sonuçta bu baglantı şekli bu siteden üredi ve bende kabul ettim ve kullanıyorum o halde benim için dogrudur sen ne kadar yanlış desende de
amaaaa artvinli arkadaşın istedigi devre biraz farklı butonla degil şalterle açmak istiyo bu devre ise en iyi verimini butonla veriyo buda devreyi karıştırıyo motor gece çalışmayacak gündüzde her 2 saatte 15 dakika dinlenecek elektrik kesilirsede gelince otomatik çalışacak ve motor yanmaması için bırak hattı kontaktörün bir kontagı bozulursa dahi mümkün olan en en iyi koruma şekli olan baglantıyı istiyo geçmiş mesajları oku anlarsın
gerçi sen okuma tosun sen nasılsa anlamıcan
haydin allaha emanet olun
ben lafımı ortaya korum begenen alır
çok o koruma şekli bu siğtede üretilmiş bir baglantıdır ne kadar ilgi ve alakalı oldugunu anla artık