motor sarımı ???

arkadaşlar bnm çalıştığım yerde motorlar genellikle bakımsız kalmış ve ufak tefek motorlar genellikle rulman kilitliyerek redüktör yağsızlıktan dolayı rulman kilitleyerek yanıyor. ben de bu motorları şehir dışına sarıma gönderiyorum. benm atölyede bol bol vaktim oluyor elimde küçük motorlar felan var hurda bunlar deneysel amaçlı olarak kullanarak bu motor sarma işini de öğrenmek istiyorum ametörce başlasam geliştrrim bn. bu konu ile ilgili sarım yapmayı bilen arkadaşlardan destek bekliyorum. döküman video vs... TEŞEKKÜRLER

Millet verimli motor kullanın ; yanan motorları sardırmayın diye bas bas bağırıyor sen ne diyorsun [MENTION=181314]bahdiyarusta[/MENTION] m ya

tamam. da amaç sarım öğrenmek yanı çok zor mu bu iş...???
Endüstri meslekte
ELEKTRİK MAKİNALARINDA BOBİNAJ - ENDÜVİ,STATOR,TRANSFORMATÖR - ABDULLAH GÖRKEM | Nadir Kitap isimli kitabı kullandık ; çıkrık lazım ; kalıp lazım ; tel lazım ; prespant lazım ; mikrometre lazım ; lazım oğlu lazım Hepsinden geçtim artık bunları profosyonelce yapıp motorun verimine katkı yapan arkadaşlar var ; artık tel dolamak değil mevzu; o eskidenmiş ; artı her yanan motor tekrar sarıldığında veriminden yüzde beş kaybediyor.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…