Motora uygun kayış sistemi temini

~merhaba~
arkadaşlar ekteki gibi bir step motorum var buna kayış bağlayıp basit bir düzenekle maket otomatik kapı gibi bir eşy yapacağım. buna uygun kayış veya uygun sistem neyse nerden temin edebilirim nasıl bir şey yapmam lazım...

Ekli dosyalar

• pr_01_20941_max.jpg
    8.4 KB · Görüntüleme: 12
Dostum selamlar,

Benimki sadece öneri bu tür motor ve kayış sistemini nokta vuruşlu yazıcılarda çoğunlukla gördüm. Varsa yakınlarında bir bilgisayarcı eski bir nokta vuruşlu yazıcıdan çıkma bir kayış bulabilirsin düşüncesindeyim.

yada hurdacılardan da bu tür bir arızalı yazıcıdan temin edebilirsin. Hatta motoruyla beraber alman daha mantıklı gibi çünkü onlarda kayışı hareket ettiren dişli kısım farklı kayış dışarı kaçmasın diye eşiği bulunmaktadır. Aşağıdaki resimdeki gibi dişlisine dikkat edersen farkedebilirsin.

Ancak sizin elinizdeki motor kayış aktarımı için değil mekanik bir sistemi dişliden dişliyi döndürmek için kullanılan bir motordur.

benim kayışın uzunluğu 6,5metre olacak ama )

Kayar kapı yapanlara bi uğra onların malzemecilerine ulaşmaya çalış, çinli agalar satıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…