bilgisiz mucit
Üye
Bahsettiğiniz araçların orjinal klimalı olanını görmek nasip oldu . Nasıl bir sistem olduğunu araştırın bence .Merhaba üstadlar, aracımda klima yok 93 model 1.4 motor broday. Bu araca klima taktırmayı düşünüyorum taktıracağım klima motordan güç almuyor, motor çalışmasada sogutma görevini görüyor. Sorum bunu taktırırsam randuman alırmıyım, 72a aküm var kaldırırmı, sistemi şarj dinamosu beslşyebilirmi. Ürün linki https://m.tr.aliexpress.com/item/10...8b2afb8422d94f0efc22e34c206&afSmartRedirect=y
Hâlâ duruyor mu hocam yaRenault 9 un alternatörü bu kadar akımı kaldırmaz. Motor kapalıyken de normal aküyle çok kısa bir süre çalışabilir.
Not: Renault 9 kullanıyorum.
Duruyor, aküsünü yeni değiştirdim hatta.Hâlâ duruyor mu hocam ya
Cevap için teşekkür ederim. Extra birşey yapmaya gerek varmı hocamRenault 9 un alternatörü bu kadar akımı kaldırmaz. Motor kapalıyken de normal aküyle çok kısa bir süre çalışabilir.
Not: Renault 9 kullanıyorum.
Elektrikle çalışan klimayı orijinal alternatörü kaldırmaz kısacası sağlıklı ve emniyetli bir şekilde kullanamazsınız.Cevap için teşekkür ederim. Extra birşey yapmaya gerek varmı hocam
Akü satan yerlere danışim aküyü ölçtürimElektrikle çalışan klimayı orijinal alternatörü kaldırmaz kısacası sağlıklı ve emniyetli bir şekilde kullanamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?