Motorları kullanabilir miyim?

recep89

Üye
Z eksen icin
X-Y eksen icin

Motorlari kullanmayi istiyorum bu motorlari tb6560 ile yapılmış hazır devreyi kullanabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba;

Etikette yanlış görmediysem step syn olan motorlar 6A ve 2.74nM torklu.TB6560 Max.3A destekler diye biliyorum.TB6560 ile sadece Vexta marka motorunuzu kullanabilirsiniz.

sonuçta cnc de max.akım çekmeyecek 6A max akım değil mi motor üzerinde yazan ?

Öyle ama tam güç tam verimde çalışmaz..ustadlar ayrıntılı açıklama yaparlar gercide

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

motor 6a
kart max 3a veriyor
max akımla çalışsa 3a lik bir güçle çalışır motorlar
bence kullanabilirsin sıkıntı yok. ama 6a çıkışında bir kartla da çalışırsa daha güçlü çalışacaktır motorlar

Karta zarar vermez mi hocam calistirirsak

3A lik motorla 6A lik motor çalışır fakat olası bir sıkışma yada kasıntı durumunda motor aşırı akım çektiği an entegrenin zarar görmesi kaçınılmaz olur.Evet linkini verdiğin devreyi yapabilrsin yada hazır sürücü kullanabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
motora kaldıramayacağı akımı vermedikten sonra sıkıntı olmaz senin kartın 3 amper motor 6 amper ne gibi bir sıkıntı olabilir ki ??

Hocam dediğin gibi sıkıntı olmaz ama sıkışma olasılığı da var o yuzden karta zarar verir sonuçta riskli yani.en baştan önlem alırsak daha sonra sıkıntı yaşanmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…