İki çip anladığım kadarıyla aynı işi yapıyor. Girişten 3.7v gücü veriyoruz, Out + ve Out - den batarya için çıkışları alıyoruz. B+ ve B- den de aynı anda güç vermek istediğimiz cihaza güç veriyoruz.
Yani bu iki çiple aynı anda hem bataryayı şarj edebilir hem de cihazımı çalıştırabilir miyim ?
Ayrıca yorumlara göre cihaz batarya şarjını tam 4.2v ta kesiyormuş. Bu tehlikeli midir ? 4.0 veya 4.1 olsa daha iyi olmaz mıydı ?
Şarj ederken aynı anda cihaz da çalıştırabilir miyim ?
Yapmak istediğim şey pili şarj ederken aynı anda da Arduinomu çalıştırmak. Arduino max. 100ma akım çeker.
Ben şarj ederken denemelik 300-400 ma çektim .Sadece şarj aletine yüklendi o kadar.Çok uzun süreli denemedim ama bir problem çıkacağını zannetmiyorum.Devrenin şarj dışında üzerinden ne kadar akım çekilebileceğini bilen varmı?
İki çip anladığım kadarıyla aynı işi yapıyor. Girişten 3.7v gücü veriyoruz, Out + ve Out - den batarya için çıkışları alıyoruz. B+ ve B- den de aynı anda güç vermek istediğimiz cihaza güç veriyoruz.
Yani bu iki çiple aynı anda hem bataryayı şarj edebilir hem de cihazımı çalıştırabilir miyim ?
Ayrıca yorumlara göre cihaz batarya şarjını tam 4.2v ta kesiyormuş. Bu tehlikeli midir ? 4.0 veya 4.1 olsa daha iyi olmaz mıydı ?
b+ ve b- ye pili bağlıyor,out- ve out + yada yükü ,yani neyi çalıştıracaksan onu bağlıyorsun.Gerçi süre geçmiş ama hala ilgileniyorsan kullanımı böyle.