ivit Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 55 Puanları 1 24 Şub 2023 #1 hayırlı günler ustam ben pıckit2 secimi yapamıyorum. pıckit2 seçme sekmesini atlıyor sistem. Bu konuda bir bilginiz var mı? select tool yerine select plugin board yazıyor hocam
hayırlı günler ustam ben pıckit2 secimi yapamıyorum. pıckit2 seçme sekmesini atlıyor sistem. Bu konuda bir bilginiz var mı? select tool yerine select plugin board yazıyor hocam
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,555 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 25 Şub 2023 #2 FTDI Pickit2 sürücünüz güncel mi? Pickit2, aygıt yöneticisinde görülüyor mu? Son düzenleme: 25 Şub 2023
Konu Sah ivit Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 55 Puanları 1 7 Mar 2023 #3 Ustam Pickit'im yok yazdığım kodu proteusda deniyorum. ilk zamanlarda pickit select tool geliyordu artık gelmiyor.
Ustam Pickit'im yok yazdığım kodu proteusda deniyorum. ilk zamanlarda pickit select tool geliyordu artık gelmiyor.
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,555 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 7 Mar 2023 #4 O halde tool kısmında ne olduğu hiç önemli değil. Sadece .hex dosyasını ilgili mcunun dosyası olarak göstereceksiniz.
O halde tool kısmında ne olduğu hiç önemli değil. Sadece .hex dosyasını ilgili mcunun dosyası olarak göstereceksiniz.
Konu Sah ivit Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 55 Puanları 1 7 Mar 2023 #5 mehmet.bey' Alıntı: O halde tool kısmında ne olduğu hiç önemli değil. Sadece .hex dosyasını ilgili mcunun dosyası olarak göstereceksiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ustam
mehmet.bey' Alıntı: O halde tool kısmında ne olduğu hiç önemli değil. Sadece .hex dosyasını ilgili mcunun dosyası olarak göstereceksiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ustam