ibrahim-salih
Üye
hocam teşekkürler fakat
@Mr_YAMYAM usta, yeniler yada yeni öğrenenler "zeki müren'de bizi görecek mi?" sorusunu soruyorlar. hani yaşlı mıyım genç miyim bilemiyorum. bildiğin tamirci "elinden her iş gelir" gibi birisiyim. bilgi kısmı eksik olsa da tamir kısmına elim yatkındır. yani bir yerde gözüm terazidir (buradaki terazi su terazisi anlayan anladı) hani çekiç çivi çakar ama sökemez ya kerpeten lazım yada keser, ama burada keser aynı zamanda çivi de çakar. birde tersaneci keseri vardır, çiviyi hem çakar, hem de söker ve dahi inceden traş yapar. (bu marangoz kısmı bilir anlar) tarafını amma ve lakin o keserle 5lik ten büyük çivi sökersen ustan seni ıslayıp ıslayıp döver. her büyüğün yeteneklinin zayıf tarafları vardır. şimdi benim linkini verdiğim frekans bile ölçüyor ama osiloskopla boy ölçüşemez. kapasitör ölçüyor ama benim kapasitörmetre ile yarışamaz gibi gibi daha uzar gider. yani bize eskiler derdi ki; nerede çokluk orada b ... luk bence anlayan anladı.https://termik.com.tr/dijital-multimetre/ta801c-true-rms-dijital-multimetre/
Ben beğenmedim.
Ama arkadaş beğenebilir.
Adam'ım.@Mr_YAMYAM usta, yeniler yada yeni öğrenenler "zeki müren'de bizi görecek mi?" sorusunu soruyorlar. hani yaşlı mıyım genç miyim bilemiyorum. bildiğin tamirci "elinden her iş gelir" gibi birisiyim. bilgi kısmı eksik olsa da tamir kısmına elim yatkındır. yani bir yerde gözüm terazidir (buradaki terazi su terazisi anlayan anladı) hani çekiç çivi çakar ama sökemez ya kerpeten lazım yada keser, ama burada keser aynı zamanda çivi de çakar. birde tersaneci keseri vardır, çiviyi hem çakar, hem de söker ve dahi inceden traş yapar. (bu marangoz kısmı bilir anlar) tarafını amma ve lakin o keserle 5lik ten büyük çivi sökersen ustan seni ıslayıp ıslayıp döver. her büyüğün yeteneklinin zayıf tarafları vardır. şimdi benim linkini verdiğim frekans bile ölçüyor ama osiloskopla boy ölçüşemez. kapasitör ölçüyor ama benim kapasitörmetre ile yarışamaz gibi gibi daha uzar gider. yani bize eskiler derdi ki; nerede çokluk orada b ... luk bence anlayan anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?