Arkadaşin reklamcisi gibi oldum ama youtube de Kemal Cambaz var. Takipçilerinin kolay arızalarıni tamir edip kendine de video çekiyor bu bahaneyle. Bir irtibata geç. Şansını dene.Merhaba, multimetrenin nasıl çalıştığı arıza bulma ve tamiri üzerine derin,detaylı bilgi ve döküman gerekli. internette iki kelimelik cümlelerden baska bir sey bulamadım. bilgisi olan var mıdır ?
multimetre nasıl kullanılır değil , teknik olarak nasıl çalışır ve arızası nasıl bulunur !
şemada şöyle bir sorun var. cihazın konnektörleri iki katlı ve şemadaki kontaktör yollarıyla gerçektekini tespit edemiyorum ne yapmalı ?Forum içinde ve dışında araştırma yapmaniz şema linkleri vardı
evet tanıyorum güzel fikir ona da yazayım üstadArkadaşin reklamcisi gibi oldum ama youtube de Kemal Cambaz var. Takipçilerinin kolay arızalarıni tamir edip kendine de video çekiyor bu bahaneyle. Bir irtibata geç. Şansını dene.
şemadaki yollarla ,attığım fotoğraflara bakarak hangisi hangi yol işaretleyebilir misin üstad ?Forum içinde ve dışında araştırma yapmaniz şema linkleri vardı
hepimizde bi nazar var geçmiş olsungeçen fluke yazdım nazara geldi elemanlar patlatmış açtım baktım entegre gümlemiş.
yozgatlı bir arkadaşım üzerlik yakarken nazarı alsın deye evi yakmıştıhepimizde bi nazar var geçmiş olsun