Zafer plazanın altında elektronikçiler çarşısı var. Ben Arduino ile ilgili malzemelerde almistim birkaç kere. Multimetre de vardı. Ayrı problarıda satıyorlardır diye düşünüyorum.Multimetre probunu nereden bulabilirim? İnternetten değil de elden gidip almak istiyorum. Elektrikçilerde var mıdır? Veya bilen varsa Bursa'da nerede bulunur?
@binbaşı
Elektrikçilerde var mıdır?Elektronik parça satan yerlerde vardır.
Teşekkürler bilgilendirme için. Arduino malzemeleri fiyatları ne durumda? İki katı fiyatına mı satılıyor yoksa normal fiyat mı?Zafer plazanın altında elektronikçiler çarşısı var. Ben Arduino ile ilgili malzemelerde almistim birkaç kere. Multimetre de vardı. Ayrı problarıda satıyorlardır diye düşünüyorum.
Genelde cok fark yok gibi. Geçenlerde L298n sormuştum 15-20 TL arası birşey demişti. İnternettede öyle.Teşekkürler bilgilendirme için. Arduino malzemeleri fiyatları ne durumda? İki katı fiyatına mı satılıyor yoksa normal fiyat mı?
Yemin ederim vardırElektrikçilerde var mıdır?
Giderken yine de götüreyim ama standart olmuyor mu zaten bunlar? Yani uymama durumu olabilir mi?Ölçü aletinizle beraber ! gitseniz iyi olur.
Bakayım o zaman varsa çok güzel olur şu anki problar öldü neredeyse.Yemin ederim vardır
Ben Küçük sanayide bir yere sormuştum eskiden Jumper kabloya 8-10 tl fiyat çekmişti en kısasına. 10CM sanırım. 20-30CM olanlar 4-5 liraydı bana pahalı gelmişti o zamanlar. Acil işi olana iyi yoksa pahalı gelebiliyor.Genelde cok fark yok gibi. Geçenlerde L298n sormuştum 15-20 TL arası birşey demişti. İnternettede öyle.