yazilimcionline
Üye
Teşekkürler bakıyorum hemen, kimi cihazlarda AC voltaj ölçerken bir tuşla Hz moduna geçilebiliyor ya da vDC modundayken aynısı oluyor. Ben de acaba AC modunda denersem zarar verir miyim dedim, Bir de bazı cihazlarda Hz yanında % işareti de oluyor hiç bulaşmadım bu yüzden bendeki başka bir şeydir dedim
Bir bakayım yazıya. Çünkü hz için paralel mi bağlanıyor seri mi bu konuda bilgim yok. Amper ölçümü ile voltaj ölçümü farkı gibi olup cihazı yakmayalım
Hayırlı olsun hocam. Haberin vardır ben de 39c+ modeli ile değişim yaptım. Baya memnunum ama tabi heves bitmiyor. Hala denk geldikçe incelemelere bakıp elimdekini karşılaştırıyorum. Şimdi de bazı pro'skit modellerinde 2000uf yazmasına rağmen 100milifarad ölçebilmesine takıldım. Unit tam değerleri sunuyor bendeki 10mf tam 10mf de sınır üstünde direkt OL yazıyorAneng AN8009, Unit UT89X ve UT89XD geldi. Güzel cihazlar. Özellikle UT89X'leri çok güzel yapmışlar.
Otomatik aydınlatma,
2 kademeli NCV (hassas kademe duvardaki kabloları buluyor.) ,
12 volta kadar led testi (UT89XD)
Merak edenler olursa elimden geldiği kadarıyla bu üçüyle ilgili soruları cevaplayabilirim. Ayrıca Holdpeak HP-890CN de var. Yoldakiler de gelince yazarım
Alışkanlık yaptı bu bende bakalım hayırlısı
Hayırlı
Hayırlı olsun hocam. Haberin vardır ben de 39c+ modeli ile değişim yaptım. Baya memnunum ama tabi heves bitmiyor. Hala denk geldikçe incelemelere bakıp elimdekini karşılaştırıyorum. Şimdi de bazı pro'skit modellerinde 2000uf yazmasına rağmen 100milifarad ölçebilmesine takıldım. Unit tam değerleri sunuyor bendeki 10mf tam 10mf de sınır üstünde direkt OL yazıyor
89x 'i 39c+'i sipariş ettikten sonra gördüm. Hatta şu linkteki fiyatı görünce hadi yaa deyip çok üzüldüm,
https://www.perpaotomasyon.com/unit-ut89x-cok-fonksiyonlu-true-rms-dijital-multimetre-voltmetre
Ama sonra sonra baktım ki stok yokmuş, eski fiyat sanırım bu 200 liraya satmazlar bu cihazıNCV nin iki ayarı olması iyiymiş, bende duvardaki kabloları bulur belki diyordum ama çok hassas değilmiş. 139c biraz daha hassas sanırım. Ama yine de emsallerine göre ncv vericisi büyük, duvardaki kabloyu buluyor fakat hat şeklinde bulamıyorum yanlara tutunca da gösteriyor sapması fazla biraz
Diğer cihazlara heves ediyorum. Sonra diyorum arkadaş mesleğin sanki ya ne yapacaksın onları alıp
Komütatörde sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?