Cevabınız için teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmak istemem sadece öğrenmek için soruyorum. Giriş seviyesi ürünler diyebilir miyiz bu iki ürün için ?Unit ut139C
Unit ut210E
multimetre multimetredir. profesyonel anlamda söylüyorum. öyle ucuz dandik zımbırtıları değil. tamire gidiyorsun kullanımı ve taşıması kolay olanı seç. atölyede kullandığın yeteri kadar kaliteli olmalı. onu dışarı mecbur kalmadıkça çıkarma. pense ampermetre için fazla bir şey diyemiyorum AC yönüm çok zayıf. marka ve kaliteyi siz benden daha iyi bilirsiniz. ilk seçenek cebinizi yormamalı. ikinci seçenek ise servise çıkıyorsun düşme çarpma riski yüksek o yüzden orta üstü olabilir. benim şahsi görüşüm.Herkese selamlar hayırlı işler dilerim.
Belki bu sorudan sıkıldınız ama güncel bir konu olmadığı için konu açmak istedim.
Plc programlama, makina Elektrik otomasyon sektöründe yeniyim. Plc programlama haricinde makina arızalarına da bakmaya çalışıyor ve öğreniyorum. Kendime bir tane pensampermetre ve bir tane multimetre almayı düşünüyorum. Arkadaşımdan aldığım Uni-T UT203 pensampermetre vardı bugün itibariyle bozuldu. Ne almalıyım ne almamalıyım yardımcı olur musunuz ?
Multimetre olarak küçük taşıması kolay olduğu için kalem tipi multimetreleri düşündüm ama ne kadar doğru bir seçim olur bilemiyorum.
Tecrübelerinizi paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şunla (1. Foto) Onarıma gelen otomasyoncu biliyorum. Unit bence gayet Prof ve iş görür. Sonuçta dc 12- 24 ac 12-380. Belki 600. Saha için çok para bağlamaya değermi bilmiyorum. Müşteri sonuçta. Kir pas yağ vs ortam çok yerde iyi durumda olmayacaktır düşüncesindeyim.Cevabınız için teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmak istemem sadece öğrenmek için soruyorum. Giriş seviyesi ürünler diyebilir miyiz bu iki ürün için ?
"Multimetre multimetredir" İfadenize istinaden şöyle bir şey sormak isterim. Ürünlerin profesyonelliğine göre kalibre edilebilen modelleri var anladığım kadarıyla ve haliyle ölçüm hassasiyetleri de farklılık gösteriyor. Ben bu iki konuya ne kadar takılmalıyım ?multimetre multimetredir. profesyonel anlamda söylüyorum. öyle ucuz dandik zımbırtıları değil. tamire gidiyorsun kullanımı ve taşıması kolay olanı seç. atölyede kullandığın yeteri kadar kaliteli olmalı. onu dışarı mecbur kalmadıkça çıkarma. pense ampermetre için fazla bir şey diyemiyorum AC yönüm çok zayıf. marka ve kaliteyi siz benden daha iyi bilirsiniz. ilk seçenek cebinizi yormamalı. ikinci seçenek ise servise çıkıyorsun düşme çarpma riski yüksek o yüzden orta üstü olabilir. benim şahsi görüşüm.
Şunla Onarıma gelen otomasyoncu biliyorum. Unit bence gayet Prof ve iş görür. Sonuçta dc 12- 24 ac 12-380. Belki 600. Saha için çok para bağlamaya değermi bilmiyorum. Müşteri sonuçta. Kir pas yağ vs ortam çok yerde iyi durumda olmayacaktır düşüncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?