Tabiki sigortayı servis değişmiyor. Cihazda sizden kaynaklı olmayan bir sorun çıkarsa gönderiyorsunuz bakıyorlar sizden kaynaklı değilse garanti kapsamına giriyor. Sizin yapmayı önerdiğiniz sistem ne kadar sağlıklı? O sistemden kaynaklı bir hasar oluşursa vede anlarlarsa (benim için anlamalarına da gerek yok benim bilmem garantiye göndermemem için yeterli bir sebepte) cihazın tamirat parası size kalır. Sigortasına 200 denilen cihazın tamiratı kaç para tutar acaba? Ben riske atmıyorum biraz canımı acıtsa bile orijinal sigortasını alıp takıyorum.Garanti nasıl oluyor ? siğortayı servismi değiştiriyor ?
Tabiki sigortayı servis değişmiyor. Cihazda sizden kaynaklı olmayan bir sorun çıkarsa gönderiyorsunuz bakıyorlar sizden kaynaklı değilse garanti kapsamına giriyor. Sizin yapmayı önerdiğiniz sistem ne kadar sağlıklı? O sistemden kaynaklı bir hasar oluşursa vede anlarlarsa (benim için anlamalarına da gerek yok benim bilmem garantiye göndermemem için yeterli bir sebepte) cihazın tamirat parası size kalır. Sigortasına 200 denilen cihazın tamiratı kaç para tutar acaba? Ben riske atmıyorum biraz canımı acıtsa bile orijinal sigortasını alıp takıyorum.
Herhangi bir etkisini yaşamadım(?) Bu arada cihaza en son ne zaman kalibrasyon yapıldığını da hatırlamıyorum. Çok profesyonel tamirat işleriyle uğraşmadığım için çok hassas kalibrasyona ihtiyacımda yok açıkcası. Ölçümleri diğer cihazlarla doğrulamak yeterli benim için.Bu siğorta atmasında kalibrasyon ve diğer bir etkisi oluyormu ?
Herhangi bir etkisini yaşamadım.
Ne anlamam gerekiyor?
Ne anlamam gerekiyor?
Garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapacaklarını mı?
Ben bir cihazı yıllar sonra gönderdim yenisi ile değiştirdiler. Tabiki değişmemek için ellerinden geleni yapacaklardır bütün firmalar bunu yapar ancak cihazın arızalanmasına sebep sizseniz etik olarak garantiye göndermek uygun olmaz. Şimdi cihaza ben müdahalede bulunmuş olsam veleki arıza benim müdahalem sonucu oluşmamış bile olsa içimde şüphe olacak. Acaba benim yaptığım müdahaleden kaynaklı mı arızalandı?Sadece merak ettim ömür boyu garantiyi
Kolay gelsin Sağlıcakla kalın .
Ar serisi Sigorta candır. Gerisi heyecandır.
Ar sigortalar Elektronik devre ve elemanlarının kullanılmasında kullanılan çok hızlı sigortalar . Buldurup aldıramadım bizim satın alma birimine . Tedarikçi arayıp abi Gg var olmaz mı yeahhh diye çemkirir .Ar ye takıldım ? Sanki gG de olması gerekir.
Ar özellik,sanki gG dede var gibi.Ar için
Çine gitmeyede ihtiyaç olduğunu pek
sanmıyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?