mutfak için, termosifon mu şofben mi

KIŞIN kazan açık kalacağından termosifonu kullanmaya pek gerek yok. zaten bütün kullanım 2 saati geçmez sıkıntımız anlık ihtiyaçtan kaynaklandığı içindir.

üretici firmayı aradım. dakikada 30 lt büyük rakam dedi. termosifonda hazır 80 lt bulunur musluk açar açmaz soğuk su dahil olacağından bu rakam sürekli düşer dedi. 60-59-58 diye gider dedi. dakika 30 çarpı 1 saat 900 lt demek olur ki en büyük termosifon 80 lt o bile size olmaz dedi.
şofben alın desem dakikada 5-6 lt litre verir o bile sıkıntılı olur dedi.

hadi ben abartmış olayım. bardaktan bardağa geçerken arada su mandalından elini çekti desem yine dakika da 10 lt kullanır.

yani anlayacağınız durum biraz sıkıntılı.
doğalgazda şu yaz günü 2000 tl geldi. tesise göre ayarlanmış. sadece sıcak su içinse yazıktır bu paraya.

tüm yardımlar için çok teşekkür ederim.

Rica ederim, sizin ön yıkama için farklı bir yöntem geliştirmeniz gerekiyor sanırım

Bu arada arkadaşlar kusuruma bakmayın ama saatte 900 Litre yi nereden buldunuz? Biri bana 1 dakikada 30 Litreden saatte 900 Litreyi açıklayabilir mi?

[emoji23]

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…