kagem Üye Katılım 13 Mar 2013 Mesajlar 160 Puanları 1 24 Şub 2016 #1 Buharlı bazen de ıslak olabilen mutfak ortamındaki prizler bazı projelerde normal, bazılarında kapalı gösterilmiş. Öğrenciyken derste mutfak prizleri etanj olur diye öğrenmiştim. Bu konudaki fikileriniz nedir? Teşekkür ederim.
Buharlı bazen de ıslak olabilen mutfak ortamındaki prizler bazı projelerde normal, bazılarında kapalı gösterilmiş. Öğrenciyken derste mutfak prizleri etanj olur diye öğrenmiştim. Bu konudaki fikileriniz nedir? Teşekkür ederim.
cgryldz Üye Katılım 3 Mar 2016 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 30 3 Mar 2016 #2 ben hiç projeye uygun bişey görmedim
redskymuscular Katılımcı Üye Katılım 1 Kas 2012 Mesajlar 1,335 Puanları 56 4 Mar 2016 #3 kagem' Alıntı: Öğrenciyken derste mutfak prizleri etanj olur diye öğrenmiştim. Bu konudaki fikileriniz nedir? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... banyo öyle olmalı ama mutfakla ilgili bir şey okumadım diye hatırlıyorum.
kagem' Alıntı: Öğrenciyken derste mutfak prizleri etanj olur diye öğrenmiştim. Bu konudaki fikileriniz nedir? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... banyo öyle olmalı ama mutfakla ilgili bir şey okumadım diye hatırlıyorum.