Abicim çözüm çok basit.bir tane hanım aliyorsun kendine sabah çayın corban kahvaltin hazir ayağına geliyor..işe geç kaldım otobüsü kaçırdım derdine son.gerçi bu devirde böyle hanım kaldimi bilmiyorum ama denemekte fayda var
tersi olursa ( hanım sabah çayın corban kahvaltin hazir ayağına isterse )
fişi ters verirsen düzelir mi ?
tersi olursa ( hanım sabah çayın corban kahvaltin hazir ayağına isterse )
fişi ters verirsen düzelir mi ?
Ben o tür bı durumda direk 380 veririm abi.ters düz uğraşamam[emoji16]
yapmayın arkadaşlar hatunuma sabah kahvaltısını yatağına götürmenin neresi kötü, yemeğini yaparım karnını doyururum bulaşığını yıkarım yeterki o huzurlu mutlu ve rahat bir ortamda çalışsın ve kazansın. ben karşılığını fazlasıyla aldım şimdi benden 2000 km uzaktakaen bile benimle ilgileniyor resmen boşandığımız halde elektiriğimi suyumu internetimi ödüyor evinde yaşamama izin veriyor, onun arkasından tek kötü söz söylemem kızımın annesi ve onun için yapabildiğim her şeyi hak ediyor.
sende ölmüş konulara mesaj yazma sanırım yeni dükkan açtım klimakombi servisi diye nasibin bol olsun. ben o günlerimde 36 saat uykusuz çalıştığımı bilirim. aynı gün içinde üç işte çalıştığım dönemler oldu, uyumamak için ilaç kullanırdım. şimdi uyumak için ilaç içiyorum ilacım bitti param yok alamadım son 48 saatte 3.5 asaatlik uykuylayım gece sabaha kadar oturdum okudum yazdım. şimdiki eğitim sistemi ile telefon manyağı gençlik benim için çöp. 20 dakikalık dolmuş yolculuğunda bile 5-10 sayfa okursam bana yetiyor. dolmuşta bile herkesin elinde telefon söylesene bana gençlik nereye gidiyor. beni zamanımda ırgat yoktu akü sadece büyük teknelerde vardı gazlambalı gemici feneri kullanırdık. bir bidon tatlı su doldurmak için 3 km dağa çıkardık. hadi şimdiki gençlere gel bu şartlarda çalış de bakayım çalışacaklar mı? hemen diyecekleri o günkü şartlar öyleydi. ama yön verecek yaşlıların bile elinde telefon var sanki sosyal medya karın doyuruyor. kapasitöre pil diyen Elektrik mühendisleri tanıdım ben , daha ne diyeyim.Abim insanlar buralara kadar gelmiş birşeyler oluyorsa demekki bir öğrenme mücadelesi var)
Gençliği bitirme hemen bıraktı belini ağ çekerek yormasin bu arada bizdede tekne var çapa atıyorum ırgat yok mahvediyor namussuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?