mustafa6533
Üye
Üzerinde yazan değerlere göre bildiğimiz Türkiye prizlerine uygun değil mi? Teyid için soruyorum.. AC diye belirtmemiş ama HZ belirttiğine göre AC akımla çalışıyor.. Saç kurutma makinesinden söktüm çinde böyle ayrıca satılanlara da çok benziyor zaten.. Link >> https://www.aliexpress.com/item/327...hweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_53evet flyback trafosu elektro şok bobinini aynısı gibi ama nasıl çalışıyor onu araştırmak lazım. dikkatli olmak lazım ben çinde 4kw lık bir tane aldım maksimum çalışma süresi 1 dakika sonra yanar.kendi üzerimde denedim çok güzel can acıtıyor. başkalarını korkutmak için çok güzel sesini duyan ışığını(çakmasını) gören tırsıyor. iyi ki filmlerde bayıltıyor adamı felç ediyor diye korkutuyorlar. yanlız bu alet 220 voltta nasıl çalışıyor onu merak ettim
ÖNEMLİ NOT: Aşırı solunması halinde OZON solunum sisteminde tahribata sebep olur. Bu bakımdan ASTIM hastalarının dikkatli olmaları ve cihazın BANYO gibi aşırı nemli yerlerde kullanılmaması şiddetle tavsiye olunur…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?