Next-ye 5000 FTA çalışmıyor

omer 41

Üye
next Ye 500 fta elektriklerin gidip gelmesi sonucu çalışmadı birdaha ne yapmalıyım arızayı nasıl gideririm.

Kaportayı kaldırıp motora bakın :) daha önce benzer tamiratlarınız varsa, Kond arızası olması kuvvetle muhtemel, yine tesisattan kaynaklı yüksek gerilim de daha fazla hasar vermiş olabilir. Sorularında resimli paylaşım yapmakta fayda var.

Kaportayı kaldırıp motora bakın :) daha önce benzer tamiratlarınız varsa, Kond arızası olması kuvvetle muhtemel, yine tesisattan kaynaklı yüksek gerilim de daha fazla hasar vermiş olabilir. Sorularında resimli paylaşım yapmakta fayda var.
Bülent abimizin lafının üstüne laf olmaz. Eğer beslemeyi açtığınız gözle görülen bir şey yoksa kond. takımlarını değiştirin.

Bülent abimizin lafının üstüne laf olmaz. Eğe beslemeyi açtığınız gözle görülen bir şey yoksa kond. takımlarını değiştirin.
Estağfurullah herkes söylesin konuşsun, tek endişem bilmeyen birisinin anlatılanları gerekli güvenlik aşamlarını almadan tamire kalkışıp kendine zarar vermesidir! Ölçü aleti yoksa ölçüp biçemiyorsa zatn kalkışmayın tesadüfi başarı olur, çekirgenin zıplma sayısı belli Allah'ın (c.c) hakkı da ...

Estağfurullah herkes söylesin konuşsun, tek endişem bilmeyen birisinin anlatılanları gerekli güvenlik aşamlarını almadan tamire kalkışıp kendine zarar vermesidir! Ölçü aleti yoksa ölçüp biçemiyorsa zatn kalkışmayın tesadüfi başarı olur, çekirgenin zıplma sayısı belli Allah'ın (c.c) hakkı da ...
Ölçü aleti dedin de yardımların sayesinde ölçü aletini de öğrendik Bülent abi.

Anlamadım neyini öğrendin biliyorsun sanmıştım :)
Bir zamanlar bilmiyordum konu açmıştım 'avometre kullanımı ile ilgili birkaç soru' ve özelden sana birçok defa soru sormuştum. Hatırladın mı şimdi? Şimdiyi değil eskilerden anılardan bahsediyorum Bülent abi.:D

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,406
Son üye
catarb

Yeni konular

Geri