NH bıçaklı sigorta

nh sigortaların bu denli tehlikeli olduğunu bilmiyordum baya bi söktüm taktım ama başıma hiç böyle bi şey gelmedi . güzel bir paylaşım bundan sonra dikkat edicem emin olabilirsiniz ;D
 
buna benzer bende bir çok kaza duydum bence nh sigorta kullanımı ve satışı yasaklansın ve yaptığımız işlerde kullanmayalım..
 
osmosis ' Alıntı:
...bence nh sigorta kullanımı ve satışı yasaklansın ve yaptığımız işlerde kullanmayalım..
Bıçakla da adam öldürülebilir. Sigara ile de. Bunların satışın yasaklanmadığına göre NH sigorta da yasaklanmaz. Hem kullanmasını bilip, gerekli aparatlarla söküp-takıldıktan sonra bir zarar vermez.
Algılarımız her zaman açık ve dikkatli olmalıyız. Bana birşey olmaz dersek vay halimize...
 
arkadaşlar kontaktör değiştirmek için kompak şalteri indirmek istedim.indirdiğimde bir gümleme bir alev topu sormayın hiçbir arıza yokken oldu bu.demek istediğim ben nerde hata yaptım herşey uygundu bir sıkıntı yoktu ama patladı bu arada kompak şalterde herkesin kullanmak istediği kaliteli bir malzemeydi kısaca bazen taktiri ilahi
 
Şalteriniz iyi kalite ise,böyle bir olay olmazdı.Sahte olmadığından eminmisiniz ?
 
Sayın Fahri Yetiş üstadım.Sizce de bu olay şalterden mi kaynaklanıyor?
Ben mesajı okuduğumda salteri indirirken oluşan hareketten dolayı herhangi bir yerde kısadevre olduğunu düşünmüştüm.Alev topu çuktı diye yazmış ya arkadaşımız.Başıma geldiğinden biliyorum,bir yerlerde faz-faz çakışmış sanki.Şalterin içinde kısadevre olma ihtimali var mıdır ki?
 
Biz,böyle malzemelere,takoz marka diyoruz.Kalitesiz olduğu için ( içinde,belkide ark söndürme hücresi
bile yoktu ),bu tip olaylar oluyor.İyi marka istediğimizde,adımız marka manyağa çıkıyor.Hem kaliteli mal-
zeme kullanmak,hem de aldığımız yeri ! bilmek zorundayız.Elektrikte,yapacağımız ilk hatanın,son hatamız
olacağına,yetkililerimizi inandırmak zorundayız.Malı ödemek kolay,insanı ödemek zordur.Meslek hayatım
boyunca binlerce şalter açıp kapattım,ilk defa böylebir olay duydum.Arkadaşımızı Allah korumuş.Her za-
man,böyle şanslı olmayabiliriz.Çalışanlarımız,bize emanet olduğu için,onları da en az kendimiz kadar dü-
şünerek korumak zorundayız.Her şeyin çok zor olduğu bir dönemde,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Arkadaslar yanılmıyorsan TEDAS olarak artık daha guvenlı dıyebılecegım JEAN MULLER tipi ni ihtiva eden panolar kullanılacak. Guvenlık acısından daha guvenlı oldugu konusunda emınım.
 
Sn.ekolay, JEAN MULLER tipi ni ihtiva eden panolar kullanılacaknedir bu jean müller.Açarmısınız lütfen.
 
Neden JEAN MULLER , Gardas ben kurumda baya bır ınceledım ve NH bıcaklı sıgortayı bıldıgınız uzere bızım ustalar genellıkle pense kullanarak takmakta bu da bızım ıstemedıgımız bır teknık tabı teknık sayılırsa Muller tipinde bu sorun ortadan kalkıyor. sıgorta takacagın yere ulaşabılmen ıcın önde saydam yalıtkan bır kapak var sıgorta buraya yerlestırılıp ondan sonra baskı yaparak yerlestırme yapılıyor. bunun yanı sıra TEDAS da ustalarımız genellıkle cift uçlu kontrol kalemı kullanmakta yanı sıgortalar uzerınden faz faz arası enerjı mevcutmu dıye kontrol etmekte eger burada ustanın elı kayarsa dırek sıgortaya elı deger ama Mullerde bu sorunda yok kontrol ucları var ustanın carpılması ıcın ustamızın depresyonda olması gerekır bu sıstemde. guvenlık acısından guzel bence. Malzeme bakımından ıncelemem fırsatı bulamadım ınceleyıp tekrar bırseyler yazaım gardas. Bu arada eskı sıstemde sıgortalar yan yana buda calısma ve rısk yaratıyor Mullerde buda ayrılmıs durumda bır sıgortanın dıgerı ıle alakası yok yanı her zsıgorta yalıtılmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…